De zomer vieren met CLUSE La Garçonne

Je gelooft je ogen niet, maar na lange tijd heb ik mijn nagels zowaar een kleurtje gegeven. Ik vind het knap hoe meiden altijd het geduld hebben om hun nagels mooi te lakken. Mij duurt het allemaal maar te lang, máár voor deze shoot voor het Amsterdamse horlogemerk CLUSE maakte ik graag een uitzondering. Scroll zeker naar beneden, want er staat een toffe winactie voor jullie klaar! 

Een paar uur eerder zat in nog ik de kappersstoel om mijn modelloze haar bij te laten knippen. Misschien dat ik na de zomer weer een pony laat knippen, maar voor de meiden met pony onder ons: hoe overleven jullie de regen? Na een beetje miezer is mijn pony alweer gekruld. Om gek van te voren. Sowieso ga ik de volgende keer weer voor balayage; dat geeft een kapsel toch net een extra twist. Ah, altijd fijn, nieuwe haartjes.

Na mijn kappersafspraak sprak ik met Mariëlle in de stad af om nog even te winkelen. We liepen langs de grachten terug om de drukke Kalverstraat te vermijden en toen kwamen we dit aandoenlijke Volkswagen busje tegen. Het is nog altijd een droom van me om er een dag in eentje te rijden en lekker door het land te toeren.

Deze klassieker was de perfecte plek om mijn nieuwe horloge van CLUSE op foto vast te leggen. Deze vierkante horlogekast van de La Garçonne collectie is in totaal in zes verschillende kleuren en bandjes verkrijgbaar. Gezien ik enkel zilveren sieraden draag, leek het mij dit keer juist tof om voor een goudkleurige wijzerplaat met een zwart bandje te gaan. Deze vind je hier. En tegenwoordig kan je ook gewoon zilver en goud combineren. Lijk je ook lekker extra bruin wanneer je een kleurtje hebt.

WIN! Maak kans op jouw eigen La Garçonne horloge
In samenwerking met CLUSE mag ik één van jullie gelukkig maken met een horloge van de La Garçonne collectie. Welke van de collectie je wilt, is helemaal aan jou. Wat je moet doen om kans te maken? Lees de voorwaarden bij de desbetreffende foto op Instagram. De winactie loopt tot en met woensdag 8 augustus. De winnaar wordt na afloop via mijn account bekendgemaakt.

 

 

Vergeet niet mee te doen aan de winactie en wie weet loop jij binnenkort met een La Garçonne om je pols rond.

Reacties

Dit bericht heeft één reactie

  1. Simone

    Oeeeh, het zilveren horloge uit deze lijn staat zó hoog op mijn wishlist dat ik meteen heb meegedaan!

Geef een reactie