Mijn favoriete witte sneakers deze zomer

Sneakers, you gotta love them. Mijn voorliefde begon heel wat jaren geleden met Converse All Stars en inmiddels heb ik al flink wat paren versleten. Een schoen die in mijn collectie blijft terugkomen, is de witte sneaker. Een gemakkelijke schoen om te combineren, zowel tijdens het winter- als zomerseizoen. Ze staan tof onder iedere outfit, dus veel kan er niet misgaan. Daarom deel ik vandaag maar al te graag mijn favorieten van het huidige seizoen. 

De stad ingaan om schoenen te kopen kan fijn zijn, omdat je dan zeker bent van de juiste maat. Toch ben ik voor mijn gevoel dan wel beperkt wat betreft de hoeveelheid keuze. Of de maat van jouw lievelingspaar is al lang en breed uitverkocht. Online weet je misschien niet zo goed waar je moet zoeken, maar gelukkig is hier Sportshowroom; een online zoekmachine voor sportartikelen, gecombineerd met een blog. In deze showroom bieden webshops van onder andere Nike, Adidas en Size hun producten aan. Zo bekijk je overzichtelijk de schoenen van meerdere merken tegelijkertijd.

Niet alleen voor sneakers, ook voor hardloop- of voetbalschoenen, trainingspakken, sportkleding en andere sportartikelen kan je bij Sportshowroom terecht. Je kan zodanig categoriseren, zodat je alle artikelen op een rij krijgt waar jij naar op zoek bent. In mijn geval vinkte ik ‘dames’, ‘lifestyle’ en ‘wit’ aan. Qua maten vinkte ik er meerdere aan, omdat mijn schoenmaat per (sneaker)merk nog wel eens kan verschillen. En hoppa, dan verschijnt er een walhalla aan witte sneakers. In onderstaande collage zie je al mijn persoonlijke favorieten!

1. Reebok Classic Leather grijs/wit – 89,95 euro
2. Reebok Classic wit – 89,95 euro
3. Veja V-10 – 125 euro
4. Fila Minderlower – 109,99 euro
5. New Balance 574 – 96 euro
6. Converse Chuck Taylor All Star High – 75 euro
7. Nike Internationalist – 90 euro
8. Nike W Air Force 1 Low – 109,99 euro

Heb jij al jouw favoriet gespot? Of heb jij al andere sneakers hoog op het verlanglijstje staan?

Reacties

Geef een reactie