Outfit: teddy jack en Cowboysbag

Van wandelen of fietsen langs de grachten krijg ik nog altijd geluksmomentjes. Iedere keer knijp ik mezelf even om het feit dat ik inmiddels al bijna vier jaar in Amsterdam woon. Wat lijkt het mij trouwens een droom om in een grachtenpand te wonen en iedere ochtend met zo’n waanzinnig uitzicht wakker te worden. Wie weet ooit. Tot die tijd blijf ik mijn fijne wandelingetjes maken en hier en daar neerstrijken voor een cappuccino.

Cowboysbag shopper via Brandfield Bershka enkellaarzen | Levi’s jeans | Tweedehands teddy jack en sjaaltje

Na heerlijke toast met avocado en tomatensalsa bij The Breakfast Club maakten Jazz en ik een korte wandeling door de Jordaan; ik denk toch wel mijn droombuurt om ooit te wonen. Op een fotogenieke brug schoten we snel wat fotootjes van mijn outfit, want met flinke windvlagen en een gevoelstemperatuur van min tien graden zijn we toch liever binnen onder een warme deken te vinden.

Cowsboysbag kende ik met name van de stevige schoudertas met twee voorvakken, maar kortgeleden keek ik wat rond op de webshop van Brandfield en toen kwam ik erachter dat ze ook shoppers in hun collectie hebben. Zo’n een moet ik hebben! Gezien de lente in het vooruitzicht koos ik bewust voor een lichtere kleur, want deze vrolijkt een outfit net wat meer op. Het idee maakt mij blij dat ik mijn rugzak een keer thuis kan laten wanneer ik wat meer spullen moet meesjouwen, want deze Cowboysbag tas kan verrassend veel gewicht dragen.

Om mijn outfit tot in het kleinste detail te laten matchen, heb ik een geprint sjaaltje aan de tas geknoopt. Deze heb ik net als het teddy jack onlangs bij de kringloop gevonden. Ik was redelijk verbaasd toen ik de jas (voor slechts 12,50 euro!) zag hangen, want zulke jassen zie je nu juist veel in het straatbeeld. Schijnbaar had de vorige eigenaar er al snel genoeg van. Geen enkel probleem. Ik zal hem met alle liefde dragen de komende tijd. Wat een heerlijk zachte jas. Net een knuffelbeer.

Reacties

Geef een reactie