Ontbijttip! sojayoghurt met havermout, walnoten en fruit

Ik hou heel erg van ontbijtjes, maar met een boterham met kaas of hagelslag maak je mij in de vroege ochtend niet echt gelukkig. Sinds ik op mezelf woon, eet ik vrijwel iedere ochtend een bakje yoghurt of kwark. Dit eet ik meestal met Cruesli en blauwe bessen, maar ik had eens zin in een nieuwe variatie. En die heb ik nu gevonden. Scroll naar beneden van de ontbijttip van de dag. 

Ontbijttip met sojayoghurt

Benodigdheden voor de sojayoghurt

  • Sojayoghurt
  • Aardbeien
  • Blauwe bessen
  • Havermout
  • Walnoten

Een stappenplan is voor dit ontbijt verder niet nodig, want het is gewoon een kwestie van het bij elkaar gooien van alle ingrediënten. En je kan natuurlijk helemaal zelf de hoeveelheden bepalen. Ik voegde zelf van alles ongeveer een klein handje toe en dat is. voor mij meer dan voldoende.

Bon appétit! Laat in een reactie weten wanneer je dit ontbijtje hebt geprobeerd of als je nog een andere ontbijttip hebt. Wist je trouwens dat zelf granola maken heel eenvoudig is? 

Reacties

Dit bericht heeft 3 reacties

Geef een reactie