Hotspot Amsterdam: T’s Teabar

Theeliefhebbers onder ons opgelet! De vele koffietenten zijn niet te missen in onze hoofdstad, maar voor een speciale kop thee moet je maar net de juiste plekken kennen. Geen zorgen, vandaag help ik jullie een handje. In de opkomende buurt de Baarsjes kun je je laten verrassen door thee van over de hele wereld. Bij T’s Teabar wordt iedere kop met liefde voor je klaargemaakt.

T's Teabar hotspot in Amsterdam

Wat? Theebar T’s Teabar
Waar?
Jan Evertsenstraat 89, 1057 BT Amsterdam (De Baarsjes)
Wanneer?
Maandag tot en met vrijdag: 8:00 uur – 19.00 uur
Zaterdag en zondag: 09.00 – 19.00 uur

Thee met bij een passende lekkernij

Voor een kop koffie zit je hier toch echt verkeerd, want bij T’s Teabar wordt enkel thee geschonken. Detoxthee, melkthee, de traditionele Amerikaanse ijsthee, noem het maar op. Voor de lekkere trek zijn er speciale cakejes en andere lekkernijen die speciaal bij jouw theesmaak past. Er zijn onder meer gebakjes waarin de theebladeren zijn verwerkt. Ook is er kaas, want dat gaat blijkbaar perfect samen met thee. Wie had dat nou gedacht? Nou, ik niet! Bovendien is er de traditionele worteltaart en oma’s appeltaart mag ook zeker niet vergeten worden.

T's Teabar in De Baarsjes, Amsterdam

T's Teabar Amsterdam hotspot

Thee die eruit ziet als een kop koffie

Thee is niet zomaar thee bij T’s Teabar, want zelfs aan het glaswerk is gedacht. De melkthee’s worden als een chique cocktail geschonken, de zwarte thee krijg je een wijnglas en een kopje Chai lijkt sprekend op een cappuccino.

Matcha, groene thee uit Japan

In een wijnglas kreeg ik Matcha, een groene (melk)thee uit Japan. Een leuk weetje over deze plant: deze wordt de laatste vier weken bedekt, zodat ze een felgroene kleur krijgen. De bladeren worden vervolgens tot een poeder gestampt en deze behoudt de felgroene kleur. Het poeder ruikt (vond ik) naar sushi ruiken, een mengelmoes van wasabi en norivellen. Geen zorgen, de thee smaakt allesbehalve hiernaar.

T's Teabar Amsterdam De Baarsjes

T's Teabar De Baarsjes

T's Teabar 1

Wanneer je in de buurt bent – of net als ik een theefanaat bent – moet je zeker even bij T’s Teabar in De Baarsjes neerstrijken.

Ontdek ook de volgende hotspots in De Baarsjes:

Reacties

Dit bericht heeft één reactie

Geef een reactie