Hotspot Amsterdam: Pieter & Tosch [Permanent gesloten]

Pieter & Tosch is helaas permanent gesloten. Ontdek andere hotspots in Amsterdam per buurt. Pieter & Tosch is nog maar een paar weken open en is nú al een absolute blijver. Naast De Balkonie, waarover vorige week een artikel verscheen, zit deze fijne conceptstore waar je bijzondere producten van over de hele wereld vindt. Wil je jouw interieur nog een extraatje geven of zoek je een cadeau voor jezelf of een ander? Dan is Pieter & Tosch een bijzondere winkel om iets moois te vinden.

Pieter & Tosch hotspot

Wat? Pieter & Tosch
Waar? Jan Evertsenstraat 88, 1056 EG Amsterdam (De Baarsjes / Nieuw-West)
Wanneer? Dinsdag tot en met zaterdag: 11.00 uur – 18.00 uur
Zondag: 13.00 uur – 17.00 uur

Notitieboekjes met palmbomen, kleine portemonneetjes, beschilderd servies, minimalistische sieraden en meer. Het aanbod wordt met heel veel liefde en precisie uitgezocht. Zo nemen ze kleurrijke poefs en kleding mee uit Marokko, maar ook verkoopt er bijvoorbeeld iemand uit Engeland zijn spullen. Je kunt eigenlijk wel stellen dat Pieter & Tosch een wereldse winkel is, want unieke producten van over de hele wereld worden hier verkocht. Als je vanuit buiten een blik naar binnen werpt, verwacht je misschien dat de prijzen gaan tegenvallen, maar deze vielen me alleszins mee. En dat zeg ik niet snel. Veel producten zijn namelijk handgemaakt en je betaalt er een (h)eerlijke prijs voor. Dus neem vooral een kijkje!

Pieter & Tosch Amsterdam

Pieter & Tosch hotspot Amsterdam

 Pieter & Tosch Amsterdam West

Pieter & Tosch hotspot Fashiable

Pieter & Tosch concept store    Pieter & Tosch hotspot west

Pieter & Tosch winkel Amsterdam

Heel stiekem droom ik nog steeds van zo’n Marokkaanse poef op mijn kamer. Wat zou die toch mooi staan… Misschien toch nog maar een keertje teruggaan? Ontdek nog meer plekken in De Baarsjes.

Reacties

Dit bericht heeft 3 reacties

  1. Laura

    Die notitieboekjes zijn wel echt heel mooi! Toffe store.

Geef een reactie