Hotspot Amsterdam: Koala Republic in De Baarsjes [Permanent gesloten]

Koala Republic is helaas permanent gesloten. Bekijk andere hotspots in Amsterdam per buurt. Een plek die ik na lange tijd eindelijk van mijn hotspot-lijst kan afvinken, is Koala Republic in De Baarsjes. In de tegenwoordig hippe Jan Evertsenstraat kan je een kopje koffie drinken aan een hoge tafel of lunchen terwijl je voeten op een schommeltje rusten. Is dat niet even cool? Wanneer je in de buurt bent, moet je hier zeker een pitstop maken.

Wie? Onbijt- en lunchtent Koala Republic
Waar? Jan Evertsenstraat 115, 1057 BT Amsterdam (De Baarsjes)
Wanneer? Maandag tot met zondag: 09.00 uur – 17.00 uur

Goed en lekker eten is belangrijk, en dat krijg je absoluut hier geserveerd, maar het interieur verdient eerst even een applaus. Het witte en lichte interieur wordt gecombineerd met veel hangplanten. Vervolgens kan je ervoor kiezen om op hoog niveau te eten, met je voeten te schommelen of aan te schuiven aan een van de marmeren tafeltjes. Ik ben fan!

Het menu. Er is veel lekkers waaruit je kan kiezen, zoals super bowls voor ontbijt, lunchgerechten met ei, flink belegde sandwiches, salades, smoothies en sapjes. Na lang wikken en wegen (want er is zoveel lekkers!) ging ik voor de Koala pancakes met vers fruit en slagroom, zoals op de bovenstaande foto te zien is. Brb, ik eet de pancakes even opnieuw met mijn ogen op.

 

Ontdek meer eetgelegenheden en andere hotspots in De Baarsjes.

Reacties

Geef een reactie