Hotspot Amsterdam: hotdogs en bier bij Bulls and Dogs

Bier en hotdogs: dat klinkt als een perfecte combinatie, toch? Bij Bulls and Dogs in de Van Woustraat kun je deze droom werkelijkheid laten worden. Op een rustige zaterdagmiddag genoot ik van een Classic Hotdog en curly fries inclusief een bijpassend biertje. Zet deze hotspot direct op je to-do lijstje!

Wat? Hotdogzaak Bulls and Dogs
Waar? Van Woustraat 58, 1073 LN Amsterdam (De Pijp)
Wanneer? Dagelijks geopend van 12.00 uur tot 22.00 uur

Naast een foodtruck nu hun eerste eigen hotdogzaak

Bulls and Dogs is nog maar begin deze maand geopend, maar wellicht klinkt het concept je bekend in de oren. Dat kan zeker kloppen, want er staat al een foodtruck op de Foodhallen in Oud-West. En nu hebben ze ook hun eerste hotdogzaak midden in De Pijp geopend. Het interieur is industrieel met rosé gouden details en let ook even op de amsterdammetjes als tafelpoot. Super tof!

Doe mij maar nog zo’n ‘The It’s Not a Dog’ hotdog

De meeste bijzondere hotdogs met de leukste namen zijn er op de menukaart terug te vinden. Zo heb je bijvoorbeeld The Dutch Delight Dog met varkensvlees, pesto en kaas of The It’s Not a Dog; een vegetarische hotdog bestaande uit sojabonen, hummus én popcorn. Je kunt een hotdog apart bestellen, maar ook zijn er combinatie’s mogelijk. Vanaf een vriendschappelijke prijs vanaf 9,50 euro kun je een hotdog kiezen met een bijpassend biertje en een bijgerecht naar keuze.

Bulls and Dogs in De Pijp

Bulls and Dogs in De Pijp

IMG_8600.png

Kende jij Bulls and Dogs al? En heb jij nu ook zo’n zin gekregen in een hotdog?

Ontdek nog meer van mijn favoriete plekken in Amsterdam:

  • Lunchen of dineren in het centrum van Amsterdam: Frans restaurant Lion Noir.
  • Koffie of matcha latte drinken bij Coffee Sometime in Oud-West.
  • Kebabi op de Overtoom is een van mijn favorieten vanwege hun vegan kapsalon.

Reacties

Dit bericht heeft 5 reacties

  1. Luna

    Ohh lekker zeg! Ziet er tof uit daar ook, leuk sfeertje :)

  2. Fleur Sophia

    Dit plekje ziet er zo leuk en hip uit! Ik kende het nog niet, maar ik ga het zeker even opslaan!

Geef een reactie