Cadeaustress? Met deze 4 cadeaus voor je vriend zit je altijd goed

Is je vriend binnenkort jarig of wil je hem zomaar met een cadeau verrassen? Soms kan het best lastig zijn om een leuk, origineel cadeau te bedenken. Of hij heeft al alles, je partner is niet materialistisch of is niet voor verrassingen warm te krijgen. Gelukkig is er altijd iets origineels te bedenken, waar jijzelf vaak ook net zoveel plezier van kunt hebben. Win-win! Daarom zetten we hieronder vier leuke cadeaus voor je vriend op een rij! 

Cadeaus voor je vriend - een smakelijke verrassing

Een smakelijke verrassing

Likt je vriend nog net niet zijn bord af omdat hij het eten zo lekker vond? Maak hier dan optimaal gebruik van, want liefde gaat immers door de maag. Neem hem eindelijk mee naar dat ene restaurant dat onlangs is geopend, bestel samen alle snacks van de kaart of verras hem met een Italiaanse workshop.

Natuurlijk kun je ook zelf de keuken induiken om wat smaakvols voor te bereiden. Bak bijvoorbeeld zijn favoriete taart of andere zoete versnapering. Geen bakkoningin, maar wel een meer dan prima chef? Creëer dan een thuisrestaurant en kook een romantisch diner voor twee. Trek jullie mooiste outfits aan, maak de tafel extra gezellig met veel kaarsen en zet passende dinermuziek op de achtergrond aan.

Inwisselen geblazen

Ben je graag creatief bezig en maak je daarom liever iets persoonlijks voor je partner? Dat kan! Vul bijvoorbeeld een weckpot met dichtgevouwen briefjes met hierop allerlei handgeschreven opdrachten. Van (schoonmaak)klusjes in huis tot het kopen van zijn lievelingssnacks, en van een Harry Potter filmmarathon met een grote berg popcorn tot (nieuwe) avonturen beleven onder de lakens. Er zijn eindeloos opdrachten om te bedenken, dus met een korte brainstormsessie kom je vast een heel eind.

Aziatisch restaurant AMAMI in Mellieha

Nog meer ideale cadeaus voor je vriend

Rode oortjes

Al gedacht aan spannendere cadeaus voor je vriend, voor onder de lakens? In zo’n geval kun je allerlei dingen uitproberen en samen ontdekken wat jullie leuk vinden. Je kunt hem bijvoorbeeld iets geven dat speciaal voor hem is, zoals een fleshlight kopen als verrassing. Ook kun je hem natuurlijk zelf goed verwennen en onder meer een set kaarsen voor op de slaapkamer en een mooie lingerieset aanschaffen. Daarbij kun je ook kiezen voor een seksspeeltje voor jullie samen, zoals handboeien, een blinddoek of massageolie. 

Bestemming onbekend

Wie wordt er nu niet blij van een spontaan uitstapje? En al helemaal als dit een complete verrassing is. Of je nu één avondje op stap gaat voor een diner of hem een lang weekend meeneemt naar een stad elders in Europa – zolang het maar een verrassing is. Pak indien nodig alvast zijn voor hem in en zorg ervoor dat hij die ene avond of dat weekend een lege agenda heeft. Trek eventueel familie of vrienden aan de mouw om hen in het complot te betrekken, zodat het écht een complete verrassing wordt

Dat je de moeite neemt om je partner iets leuks – groot of klein – te geven, is natuurlijk het belangrijkste. En wees zeker niet bang om een keer iets totaal ‘anders’ uit te proberen. Het gaat uiteindelijk om de gedachte en het feit dat je je vriend in het zonnetje zet. Welke andere cadeaus voor je vriend slaan nooit de plank mis?

€ – Dit artikel is een betaalde samenwerking

Lees ook eens onderstaande artikelen:

Reacties

Geef een reactie