Zo geef je je (solo)seksleven een extra boost

Laten we het taboe doorbreken. Onder vrienden is seks het meest populaire onderwerp om over te praten. Zelfs de buren op het terras kunnen altijd volop meegenieten. Of we het nu hebben over avonturen met onze dates, scharrels, partner, de geliefde Satisfyer of andere aan te raden seksspeeltjes; niemand raakt erover uitgepraat. Dus dan kunnen we ook prima online verder kletsen over hoe je jouw seksleven nog leuker kunt maken.

Het is immers waar. Seks is bevorderlijk voor de mentale- en fysieke gezondheid van de mens. En alsof dat nog niet genoeg reden is om seks te hebben, is het ook nog fijn. Althans, seks zou fijn moeten zijn! Heb jij momenteel geen partner of vind je jouw huidige (solo)seksleven maar saai? Of kan de spanning tussen de lakens bij jou en je partner wel een boost gebruiken? Wellicht gaat een seksspeeltje dan wel de oplossing voor jouw seksleven zijn.

Geef jouw seksleven een boost - priscilla du preez

Seksspeeltjes: de keuze is reuze

De term ‘seksspeeltje’ is vrij algemeen, maar deze algemeenheid is eigenlijk de perfecte weergave van het aanbod seksspeeltjes. Er zijn namelijk onwijs veel verschillende soorten erotische attributen verkrijgbaar, van simpele accessoires tot vibrators. Je maakt het al snel een stuk spannender tussen de lakens met bijvoorbeeld een blinddoek, ijsklontje, massageolie of kietelaar.

Maar de aanschaf van een vibrator is ook zeker een overweging waard, zoals de populaire Satisfyer Pro 2. Welke vriendin heb je er immers nog niet over gehoord? Dit waterproof speeltje met luchtdruktechniek zorgt voor een stimulatie van de clitoris waardoor er een sensationeel hoogtepunt kan worden bereikt. Al bekend met de zojuist genoemde seksspeeltjes en heb je zin om iets nieuws te proberen? Dan kun je bijvoorbeeld ook aan de slag gaan met buttplugs of diverse BDSM-artikelen. Je vindt het allemaal in een online sexshop.

Opwindende seksspeeltjes voor mannen

Ten onrechte wordt er nog vaak gedacht dat seksspeeltjes alleen maar voor vrouwen bedoeld zijn. Maar niets is minder waar. De tijd waarin enkel vrouwen het genot van seksspeeltjes konden ervaren, is allang verleden tijd. Ook mannen kunnen tegenwoordig hun lol op met het ruime aanbod seksspeeltjes voor mannen. Zo zijn er diverse masturbators verkrijgbaar, maar ook zijn er diverse speeltjes die ideaal zijn voor koppels, zodat jullie samen het seksleven spannender kunnen maken.

Jouw bestelling, jouw geheimpje

Een seksspeeltje is een heel persoonlijk product. Hoe graag je het ook over dit onderwerp met vrienden hebt, niet iedereen hoeft af te weten van jouw zojuist geplaatste bestelling. Eenmaal thuis kan je het speeltje verstoppen op de plek waar jij wilt, maar ook de weg dat het seksspeeltje naar jouw huis aflegt, mag prima geheim blijven.

Je wilt immers niet dat de buren of vaste pakketbezorger kunnen zien waar jij besteld hebt. Gelukkig is dat niet iets waar jij je tijdens het bestelproces zorgen over hoeft te maken. Jouw bestelling is 100% jouw geheimpje. Elke bestelling wordt discreet, in een neutrale doos, verpakt en zal nooit bij de buren worden afgeleverd als je niet thuis bent. Niemand zal dus afweten van de afkomst van jouw bestelling.

€ – Dit gastartikel bevat een betaalde samenwerking met EasyToys

Reacties

Geef een reactie