Hotspot Antwerpen: ontbijt en lunch bij Tinsel

Eén ding is zeker: Antwerpen bruist van de talloze hotspots. In ’t stad, hoe Antwerpen ook wordt genoemd, kan je wandelingen blijven maken om iedere keer weer iets nieuws te ontdekken. Bij de ontdekkingstocht moet ik ergens beginnen en daarom begin ik vandaag bij ontbijt- en lunchtent Tinsel in Het Zuid: hip, hot and happening. Komt u maar door!

Lunchtent Tinsel in Antwerpen Zuid-1

Wie? Ontbijt- en lunchtent Tinsel
Waar? Vlaamse Kaai 40, 2000 Antwerpen (Het Zuid)
Wanneer? Maandag: 07.30 uur – 18.00 uur
Dinsdag tot en met donderdag: 08.30 uur – 18.00 uur
Vrijdag: 08.30 uur – 17.00 uur
Zaterdag en zondag: 09.00 uur 17.00 uur

Veganistische opties voor ontbijt en lunch bij Tinsel

Start de dag met een tas koffie (het woord ‘kop’ laten we in Nederland achter) of klets met vrienden bij onder het genot van een heerlijke lunch. In ieder gerecht van Tinsel zit een portie liefde verwerkt, want de borden worden mooi geserveerd. De gerechten zijn niet alleen appetijtelijk voor het oog, ook smaken ze errugg goed! Zo zijn er vegan wentelteefjes, een stapel pancakes en Green Eggs; scrumbled eggs met onder meer spinazie, feta en pompoenpitten. Niet alles is dus vegan, maar er zijn zeker genoeg opties om uit te kiezen.

Ga voor een ontbijt naar deze hotspot  naar het Antwerpse Zuid
Lunchtent Tinsel in Antwerpen Zuid-2

Bestelling doorgeven in een notitieboekje

Bestellen doe je aan de toog. Toog ja, het Vlaamse woord voor ‘bar’. Weer wat geleerd! Op iedere tafel ligt een notitieboekje waarin je al het eten en drinken noteert. Door middel van een mini-plattegrond geef je aan waar je zit en vervolgens geef je de bestelling door aan het personeel bij de bar. Wandel je op een zaterdag voor een bite binnen? Houd dan wel rekening met een ietwat langere wachttijd, want dan gaan er hier veel mensen de deur uit voor een lunch of brunch. Reserveren is helaas niet mogelijk.

Ontdek alle hotspots in Antwerpen.

Koffiebar voor ontbijt en lunch in het Antwerpse Zuid
Vegan wentelteefjes bij Tinsel in Antwerpen

Op zoek naar nog meer toffe hotspots elders in België?

Reacties

Geef een reactie