Een echt warme winterjas – die heb ik alvast in huis!

De woorden praktisch en modieus gaan niet vaak samen in jassenland, zeker niet tijdens het koude winterseizoen. De jassen van bekendere modeketens zijn vaak alleen mooi en dat deze minder warm zijn, doet er niet toe. Ik liet mij er ook vaak door verleiden, want ik heb genoeg jassen gehad waar iedere windvlaag dubbel en dwars doorheen ging. Het werd tijd om een echt warm exemplaar aan de haak te slaan, en dat is gelukt. En nog eens een mooie ook!

Waarom ik altijd zo moeilijk deed wat betreft een vooral comfortabele winterjas uitkiezen? Werkelijk geen idee, maar wellicht word ik onbewust beïnvloed door hetgeen wat in de winkels hangt en de hip geklede mensen die op straat rondlopen. Dit is hopelijk herkenbaar? Nu is het niet zo dat mijn huidige winterjassen ondraagbaar zijn, maar ze hadden soms wel een slag warmer mogen zijn. Ik heb er bijvoorbeeld een met een lage hals, waardoor een sjaal altijd mijn nek op temperatuur moet houden. Dat is niet altijd even praktisch.

Style Italy

Gelukkig wordt de mens wat verstandiger door de jaren heen  – althans, daar ga ik vanuit. En zo heb ik onder andere geleerd dat een comfortabele en echt warme jas bést handig kan zijn. En zo ontdekte ik de winterjassen van Style Italy. Zij bieden op de webshop zowel Italiaanse heren- als damesmode aan, waaronder winterjassen. Denk aan een parka jas, maar ook aan een wat meer getailleerd model, zoals deze van Milan Ferronetti die ik heb uitgekozen. Een wat langer model en het grootste pluspunt: heerlijk warm. Je hoort het goed: ik ben klaar voor het winterseizoen!

Een nieuwe winterjas uitkiezen is en blijft een uitdaging, maar gelukkig heb ik de mijne eens een keer bijtijds in huis. Ik zal het in ieder geval niet koud krijgen met deze jas van Style Italy! En ben jij al winter ready? 

Reacties

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Marloes

    Wat een leuke winterjas heb je uitgezocht, staat je mooi!

Geef een reactie