Dag zilver! Hallo gouden sieraden!

Al een aantal jaren draag ik dagelijks minimalistische sieraden, maar deze zijn altijd zilver geweest. Het idee om gouden sieraden te dragen, kwam niet eens in me op. Best gek eigenlijk, want met mijn bruine haarlokken en de gele ondertoon van mijn huid zou goud juist mooi kunnen staan. En daarom verruil ik vanaf nu mijn oorbellen en ketting voor onder andere gouden visjes. Blub.

Mijn voorliefde voor sieraden begon op mijn veertiende toen ik op een vlooienmarkt bij twee lieve oma’s mijn eerste zilveren ringen kocht. Voor 25 cent per stuk kan ik mij nog goed herinneren. Ruim tien jaar later draag ik ze nog steeds iedere dag en de collectie is inmiddels uitgegroeid tot zes ringen. En zo is het ook ongeveer met mijn oorbellen gegaan. In groep acht liet ik vol trots mijn eerste paar gaatjes schieten en vandaag de dag is dit aantal tot vijf uitgegroeid. Wie weet ga ik nog voor een zesde..

Vanaf het moment dat ik mijn eerste gaatjes liet schieten, koos ik automatisch voor zilveren knopjes. Geen één moment heb ik erover nagedacht om ook eens gouden sieraden te proberen. Tot nu. Met dank aan Brandfield, zij hebben mij – gelukkig! – een duwtje in de juiste richting gegeven. Deze webshop heeft een uitgebreid aanbod van gouden sieraden. Een van de aangeboden merken die ik er meteen superleuk vond uitzien, deels ook door de zachte prijzen, is KARMA.

In conceptstores zie ik steeds meer oorringen met allerlei toffe hangertjes, maar ik schrik me altijd een hoedje van de prijzen pér oorring. De gouden oorbellen van KARMA zijn daarentegen een stuk betaalbaarder en hebben bovendien veel leuke hangertjes om uit te kiezen, zoals een flamingo, muntje, panter en het visje dat aan mijn oor schittert. Het zilveren sterretje had ik al, maar waarom niet gewoon zilver en goud combineren?

Om het plaatje compleet te maken, ging ik op zoek naar een passende gouden ketting. De uiteindelijk winnaar is er ook een van KARMA, dus je kan wel stellen dat ik een favoriet merk heb gevonden. Draag je toch liever alleen zilveren sieraden? Geen enkel probleem, want de gehele collectie van dit merk is ook in het zilver verkrijgbaar.

Nu ben ik benieuwd! Draag jij liever gouden of zilveren sieraden, en waarom? Ga anders net als ik de uitdaging aan en probeer eens iets nieuws.

Reacties

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. laura

    Liever gouden, maar ik vind het ook leuk om ze te combineren! Mooie sieraden! X

Geef een reactie