3 x looks voor het najaar

Officieel is het nog zomer en de temperaturen blijven voorlopig nog rond de twintig graden hangen. Toch kijk ik al uit naar de liters thee en chai latte onder een warme deken op de bank. Ik heb mijn jurkjes volop kunnen dragen, dus kom nu maar op met de dikke truien, jeans en enkellaarsjes. Ik heb uren op mijn favoriete webshops rondgeneusd en ik ben een heleboel hebbedingen tegengekomen.

Esprit stretchbroek | Topshop windjack | Envii paarse sokken | Puma x Ader Error RS-100 sneakers | & Other Stories t-shirt | Adidas heuptas

Mijn voorliefde voor comfortabele outfits zal nooit, maar dan ook nooit verdwijnen. Ik loop altijd warm voor een paar dames jeans, maar ook zeker voor pantalons. Ik kwam erachter dat het assortiment broeken, zowel jeans als pantalons, bij Esprit verrassend groot is, dus voor mijn broekenverslaving kan ik hier goed terecht. Joe, ik ren binnenkort even naar de winkel! Dan nog een paar stoere sneakers eronder, de heuptas (die ik niet heb) om en we zijn klaar voor een kilometerslange bos-, stad- of strandwandeling terwijl de bladeren van de bomen als een warme regenboog verkleuren.


Esprit roségouden horloge en zwarte coltrui | Topshop gestreepte blouse | Catwalk Junkie flared broek | & Other Stories telefoonhoes | Dr. Martens WINCOX laarzen | Eline Rosina panter oorbellen

Een nieuw seizoen in het vooruitzicht betekent nieuwe (najaars)trends, maar de panterprint is nog zeker niet uit het modebeeld weg te denken. Gelukkig maar! Print op print combineren blijf ik een topuitvinding vinden, dus de panterprint combineer ik hier met gele strepen. Wanneer het herfstweer opeens écht omslaat, kan deze coltrui van Esprit onder de blouse aan, want dat mag tegenwoordig ook gewoon. Ondertussen staat er al een paar winterlaarzen op de verlanglijst, namelijk deze boots van Dr. Martens.

Topshop tas met luipaard print en oorbellen | Esprit Chelsea, taupe coltrui, denim jurk en roségouden horloge | & Other Stories keyring met letter

Denim is altijd een goede basic voor een outfit. Dit keer alleen geen spijkerbroek, maar een denim jurk. Deze combineer ik graag met een coltrui in een zachte kleur. De Chelsea boots van Esprit geven de outfit een nette touch en de verschillende sieraden en accessoires maken er een compleet plaatje van. Ook komt de panterprint in deze samengestelde look even terug. Dit is toch gewoon een topper van een tas?

Wat is jouw favoriete herfstlook?

Reacties

Geef een reactie