Coco Frostick, het veganistische ijsje van Abbot Kinney’s

IJsjes, de beste snacks in de zomer. Gedurende deze tropische zomer mogen we ongegeneerd ijsjes eten om enigszins af te koelen. De laatste tijd ontdek ik steeds meer veganistisch ijs, waaronder nu ook Abbot Kinney’s. Wellicht ken je dit merk al van de Coco Start yoghurt of de potten ijs, maar nu hebben ze ook de plantaardige Coco Frostick; een kokosijsje met pure chocolade op een stokje.

Coco Frostick, vegan ijsjes van Abbot Kinney's

Coco Frostick zonder Abboy Kinney’s: plantaardig en voedzaam

Schaamteloos snacken en tegelijkertijd lief zijn voor jezelf, het milieu en onze planeet. Dat klinkt top, toch? Alle producten van Abbot Kinney’s zijn plantaardig én voedzaam. De ingrediënten komen van over de hele wereld, er wordt zo weinig gebruik gemaakt van onnatuurlijke toevoegingen en de productie wordt ook nog eens zo verantwoordelijk mogelijk uitgevoerd. Dat zijn enkel dikke pluspunten!

Coco Frostick, vegan ijsjes van Abbot Kinney's

Coco Frostick zonder zuivel, gluten en soja

Naast de bakken yoghurt en ijs kunnen we vanaf nu ook een lekker ijsje on the go eten. Deze Coco Frostick bevat géén zuivel, gluten of soja. Op basis waarvan het ijsje dan wordt gemaakt? Kokos! Lekker zoet, maar heeft (vond ik in ieder geval een grote plus) geen overheersende kokossmaak, zoals een Bounty. Nee, de Frostick heeft een subtiele kokossmaak. Een perfecte combinatie met het Fair Trade pure chocolade omhulsel.

Coco Frostick, veganistische ijsjes van Abbot Kinney's

Verkooppunten van vegan ijs van Abbot Kinney’s

Het ijsje ziet eruit als een klassieker, maar dan in een nieuw (en eigenlijk ook wel lekkerder) jasje gestoken. Het is een groot ijsje, maar ik kan je alvast vertellen: je hebt ‘m sneller op dan je denkt! Te lekker voor woorden. De ijsjes zijn niet in de reguliere supermarkten te vinden, maar wel bij bio-winkels, zoals EkoPlaza en Marqt. Kan je niet langer wachten? Ontdek dan de dichtstbijzijnde winkels en andere eettenten bij jou in de buurt.

Heb jij al zo’n Coco Frostick van Abbot Kinney’s geprobeerd? Zo niet, ren dan snel naar de winkel! Ontdek alle vegan artikelen op Fashiable.

Reacties

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Simone

    Hmmm klinkt goed! Ik woon achter een Ekoplaza, dus ik ga straks gelijk even kijken!

    1. Fashiable

      Oeh, wat een luxe. Héérlijk! Ben benieuwd wat je van de Coco Frostick vindt!

Geef een reactie