Inspiratie: 3 x outfits voor naar het strand

Het zomerseizoen is officieel nog niet begonnen, maar we worden wel al wekenlang op zomers weer getrakteerd. De warme truien liggen inmiddels diep weggestopt en de luchtige jurken kunnen weer aan. Vergeet ook niet de bikini’s en badpakken tevoorschijn te halen, want de stranddagen zijn al lang en breed ingeluid. Zelf ben ik nu regelmatig bij de zee te vinden en daarbij hoort natuurlijk bijpassende strandkleding.

 

JETTE gestreept badpak via LASCANA | LASCANA strandjurkStradivarius cat-eye bril | H&M oorbellen en strooien tas | Catwalk Junkie telefoonhoes met palmbomen | & Other Stories sandalen

Vorig jaar zagen we de comeback van deze trend al: de rieten tassen. Ze zijn de perfecte accessoire voor naar het strand. En aangezien streepjes (en hopelijk ook de badpakken) nooit meer uit het modebeeld zullen verdwijnen, is dit badpak een eye-catcher. Trek voor onderweg een gemakkelijk jurkje aan, een paar hippe oorhangers als extra en maak jouw telefoon helemaal summerproof met dit te gekke hoesje met palmbomen.

LASCANA strandjurk | Buffalo triangelbikini via LASCANA | CLUSE horlogehttps://fashiable.nl/wp-content/uploads/2023/08/Zo-kun-je-je-sneakers-verzorgen-1600×900-1.jpg+Nina krokodil tas en leren sandalen | Ace & Tate zonnebril

Dit jurkje van LASCANA trok meteen mijn aandacht door de warme kleuren en het printje. Het is een ideaal jurkje voor een romantische avondwandeling over het strand en niet te vergeten met een lekker ijsje in de hand. Ha, dat rijmt. Samen van het gouden uur genieten en de tijd even stilzetten. Oké, ikzelf doe wel een horloge om, want ik voel me altijd kaal zonder. En hoe fantastisch is dit rieten tasje in de vorm van een krokodil? Ja, als je dan zo’n tasje wilt, doe het dan ook meteen goed. Hop, die gaat op het verlanglijstje.

Buffalo culotte jumpsuit via LASCANABruno Banani crème bikini via LASCANA | Topshop oranje slippersStradivarius raffia ceintuur | Catwalk Junkie cat-eye zonnebril | H&M strandhanddoek

Jumpsuits zijn naast jurkjes een van mijn favoriete items om aan te trekken wanneer het buiten warm is. Zo’n fijne gedachte dat je met eigenlijk één item al een toffe outfit kunt creëren. Daar hou ik echt van. Om de outfit nog wat kleur te geven, trekken we een paar feloranje slippers aan en natuurlijk met een handdoek om onze arm. Het strand betekent voor mij rust en alle zorgen even vergeten, dus dan ga ik lekker in het zand liggen en terwijl ik de zeegeluiden hoor, doezel ik langzaam weg.

Welke van de drie is jouw favoriete strandoutfit?

Reacties

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Judith

    Wat een leuke items! Vooral de slippers uit de 2e collage zou ik wel willen hebben :)

Geef een reactie