Hotspot Amsterdam: restaurant Bartack

De (parttime) vegetariërs kunnen Bartack meteen aan hun lijstje toevoegen. Groente speelt hier te allen tijde de hoofdtoon, al kan de (parttime) vleesliefhebber er altijd een stukje vlees of vis bij bestellen. Geniet binnen of buiten op het terras in de zon van een kopje koffie en combineer je bezoek met een wandeling door het groene Rembrandtpark, nog geen honderd meter verderop.

Restaurant Bartack in De Baarsjes

Wie? Restaurant Bartack
Waar? Postjesweg 124, 1057 EH Amsterdam (De Baarsjes)
Wanneer? Maandag tot en met donderdag: 08.00 uur – 00.00 uur
Vrijdag: 08.00 uur – 02.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur – 02.00 uur
Zondag: 09.00 uur

Een greep uit al het lekkers bij Bartack

Bij Bartack ben je van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat welkom voor een betaalbaar hapje en drankje. Begin de dag met een vegan açaí bowl (zie foto), buttermilk pancakes of een smoothie. Rond het middaguur kan je je wagen aan een witlofsalade, een pita Baba Ganoush of een met falafel van tuinbonen (allebei vegan). Wanneer je liever tijdens golden hour een hapje komt komen eten, is er onder andere een vegan tartare (rode biet, knolselderij, avocado filodeeg, kappertjes en pijnboompitten), lasagne (oh my, met artisjok), een vis van de dag en ribeye. Genoeg lekker eten, toch?

Fijne plek om te werken of om met vrienden te relaxen

Deze hotspot is een perfecte plek om met je laptopje op het supersnelle internet te werken. En er zijn stopcontacten aanwezig. Of plof lekker met je vrienden op de bruine, leren loungebank neer. Maar wanneer het zonnetje schijnt, is het uitgestrekte terras een heerlijke plek om met je gezelschap bij te kletsen en ondertussen aan je kleurtje te werken. Doe mij maar een lekker rood wijntje en wat pádron pepertjes, alsjeblieft!

Restaurant Bartack in De Baarsjes

Restaurant Bartack in De Baarsjes

Restaurant Bartack in De Baarsjes  Restaurant in De Baarsjes in Amsterdam

Ontdek meer eetgelegenheden en andere plekken in Amsterdam-West. Welke plek moet ik volgens jullie zeker nog een keer bezoeken?

Reacties

Geef een reactie