Hotspot Amsterdam: restaurant Bartack

De Baarsjes, hotspot, tips, vegan, West /

De (parttime) vegetariërs kunnen Bartack meteen aan hun lijstje toevoegen. Groente speelt hier te allen tijde de hoofdtoon, al kan de (parttime) vleesliefhebber er altijd een stukje vlees of vis bij bestellen. Geniet binnen of buiten op het terras in de zon van een kopje koffie en combineer je bezoek met een wandeling door het groene Rembrandtpark, nog geen honderd meter verderop.

Wie? Restaurant Bartack
Waar? Postjesweg 124, 1057 EH Amsterdam (De Baarsjes)
Wanneer? Maandag tot en met donderdag: 08.00 uur – 00.00 uur
Vrijdag: 08.00 uur – 02.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur – 02.00 uur
Zondag: 09.00 uur

Bij Bartack ben je van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat welkom voor een betaalbaar hapje en drankje. Begin de dag met een vegan açaí bowl (zie foto), buttermilk pancakes of een smoothie. Rond het middaguur kan je je wagen aan een witlofsalade, een pita Baba Ganoush of een met falafel van tuinbonen (allebei vegan) . Wanneer je liever tijdens golden hour een hapje komt komen eten, is er onder andere een vegan tartare (rode biet, knolselderij, avocado filodeeg, kappertjes en pijnboompitten), lasagne (oh my, met artisjok), een vis van de dag en ribeye. Genoeg lekker eten, toch?

Deze hotspot is een perfecte plek om met je laptopje op het supersnelle internet te werken. En jazeker, de stopcontacten aanwezig. Of plof lekker met je vrienden op de bruine, leren loungebank neer. Maar wanneer het zonnetje schijnt, is het uitgestrekte terras een heerlijke plek om met je gezelschap bij te kletsen en ondertussen aan je kleurtje te werken. Doe mij maar een lekker rood wijntje en wat pádron pepertjes, alsjeblieft!

 

Ontdek meer eetgelegenheden en andere hotspots in Amsterdam-West. Welke plek moet ik volgens jullie zeker nog een keer bezoeken?

Leave a Comment