Inspiratie: 3 x lente outfits

Met de lente in het vooruitzicht is het altijd fijn om de inhoud van jouw kledingkast een oppepper te geven. Er zijn altijd wel wat items waar je op bent uitgekeken en je wilt ook gewoon wat nieuws, toch? Ik heb een avond lang op verschillende webshops rondgekeken en al mijn favoriete items tot drie outfits samengesteld. Wat je onder andere kunt verwachten? Groene en blauwen kleuren, geruite jassen en spijkerstof.

 

Mango groene trui en geruite jas | Reebok Club C 85 Vintage sneakers | Catwalk Junkie flare legging en telefoonhoes | Esprit schoudertasje

De ruitjes zijn weer terug van weggeweest. De geruite jassen gaan we zonder enige twijfel veel zien dit voorjaar en zo heb ik de mijne ook al in huis. Zo’n print is natuurlijk al best wel opvallend, maar voor mij kan een outfit nooit opvallend genoeg zijn. De kleur van de jas vind ik supermooi matchen met de groene tinten. En wanneer er een lange wandeling (of shopsessie!) op de planning staat, trekken we een paar comfortabele sneakers aan.

Elina Rosina zilveren oorbellen | Esprit coltrui | Puma Muse Echo sneakers | Topshop geruite jas | Esprit jeans | Esprit schoudertasje

Een soortgelijke outfit, maar toch een tikkeltje anders. Een grijze lentejas met een coltrui gematcht, want ook in de lente kan het soms nog aardig fris zijn in ons landje. De jeans met blote enkels zorgen ervoor dat je jouw mooiste of opvallendste sneakers met trots kunt laten zien. Omdat ik bij de lente aan vrolijkheid denk, maken we deze outfit met een opvallend tasje af.

Topshop gestreepte jurk en spijkerjack | Esprit blauwe hakken | Rosefield horlogeAce & Tate zonnebril | Anna + Nina schelpen oorbellen en rieten tasje

En wanneer het voorjaar ons met de eerste zonnige dag van het jaar verrast, kun je mij ergens aan de Noord-Hollandse kust vinden. En dan trekken we uiteraard een mooi jurkje aan, want dat geeft ons de bevestiging dat het mooie weer eraan komt. De strandoutfit is pas compleet met een zonnebril en rieten tasje. En even hé, hoe geweldig mooi zijn deze hakken?!

Wat is jouw favoriete outfit?


Reacties

Dit bericht heeft één reactie

  1. Ohhhh ik ben gek op geruite jassen en vind de eerste outfit echt heel erg tof. Zo’n toffe look met dat groen! Echt heel erg leuk gestyled. Malou x

Geef een reactie