Interieurwinkel My Deer in het gezellige Haarlem

Soms zijn er van die winkels die je vanaf buiten meteen uitnodigen om een kijkje binnen te nemen. My Deer hier het perfecte voorbeeld van. Deze lichte winkel stond al op mijn to-do lijst toen de winkel nog niet eens officieel was geopend. Onlangs, precies een jaar later, ging ik er eindelijk langs om foto’s te maken. En om al het moois te bewonderen uiteraard. Hier wil je heen!

Wie? Interieurwinkel My Deer
Waar? Schagchelstraat 12, 2011 HX Haarlem
Wanneer?
Maandag: enkel op afspraak
Dinsdag tot en met vrijdag: 11.00 uur – 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 uur – 17.00 uur

Bij MY DEER’s kun je terecht voor een verzameling hoogkwalitatieve woonaccessoires van originele en misschien voor jou nog onbekende merken en ontwerpers. Zo zijn er prachtige prints (o.a. botanische) gemaakt door eigenaresse Maaike Koster, gouden en zilveren sieraden, servies, vazen, boeken, diverse textiel. En zoals je ziet: lekker veel groen. Er is niks in deze winkel wat ik niet zou willen. Alles is zo mooi op elkaar afgestemd, waardoor je voor een moment vergeet dat je toch echt midden in een winkel staat.

   

Mensen die hun hart in de interieurwereld hebben liggen, moeten MY DEER’s beslist op hun lijstje zetten voor wanneer ze weer in Haarlem zijn. Voor meer hotspots in deze stad klik je hier

Reacties

Geef een reactie