Hotspot Rotterdam: SUE

Soms zijn er van die plekken waar je onmiddellijk blij van wordt en SUE is er hier eentje van. In hartje centrum, meteen om de hoek van Binnenwegplein, kun je snoepen zonder zorgen. Het interieur, het vriendelijke personeel en alle lekkernijen op de menukaart: het hele plaatje klopt. Deze plek wordt zonder enige twijfel een favoriet van zowel Rotterdammers als dagjesmensen.

Wat? SUE
Waar? Karel Doormanstraat 372-374, 3012 GR Rotterdam (Centrum)
Wanneer? Dinsdag tot en met vrijdag: 09.00 uur – 17.30 uur
Zaterdag: 09.00 uur – 17.00 uur
Zondag: 09.30 – 17.00 uur

Vandaag de dag spelen steeds meer eettentjes in op de dieetwensen en allergieën van de doelgroep. Ook SUE heeft hier haar concept volledig op ingericht, al sta je er in eerste instantie misschien niet bewust bij stil. SUE staat namelijk voor lekkernijen die, daar komt ‘ie; suikervrij, glutenvrij, lactosevrij, raw en vegan zijn. Wow! Je kunt hier dus heel de dag door verantwoord snoepen, want een gezonde levensstijl betekent natuurlijk niet meteen dat je nooit meer zoetigheden mag eten. Integendeel zelfs!

Drie jaar geleden begon oprichtster Kim aan haar grote avontuur. Ze was altijd al gek op zoete dingen, maar ze was ook gehecht aan het belang van gezonde voeding. In haar keuken experimenteerde ze met het creëren van gezonde varianten op de zoete lekkernijen. Deze kleine taartjes (zie foto) worden ‘bites’ genoemd. Inmiddels zijn ze er in meerdere smaken; van choco cheesecake tot blueberry orange en van salted caramel tot lavendel lemon. Lekker zoet, ze vullen enorm goed en je hoeft je geen één seconde schuldig te voelen voor het feit dat je hebt gesnoept.

 

Ik ben mega blij met deze ontdekking! Bekijk hier alle andere hotspots van Rotterdam.

Reacties

Dit bericht heeft 2 reacties

 1. evelien

  Wat ziet het er leuk uit! Ik kom graag in Rotterdam dus ik ga deze toffe hotspot onthouden. <3
  Liefs,
  Evelien

  1. Fashiable

   Zeker doen! :) Het is zo’n gezellige plek en dat letterlijk om de hoek van de drukke winkelstraten.

Geef een reactie