Hotspot Haarlem: koffiebar Mica

Je kan thuis een goede kop koffie zetten of je favoriete thee drinken óf je trekt gewoon je jas aan en gaat naar koffiebar Mica. In een van de leukste straatjes van Haarlem – vind ik – kan je aan een van de marmeren tafels aanschuiven voor zowel warme als koude drankjes en ook staan er lekkere ontbijtes en lunches op het menu.

Koffiebar MICA in Haarlem

Wie? Koffiebar Mica
Waar? Kleine Houtstraat 103, 2011 DK Haarlem
Wanneer? Dinsdag tot en met vrijdag: 08.00 uur – 18.00 uur
Zaterdag en zondag: 10.00 uur – 18.00 uur

De knusse koffiezaak wordt gerund door de twee zusjes en koffieliefhebbers Sophie en https://fashiable.nl/wp-content/uploads/2023/08/Zo-kun-je-je-sneakers-verzorgen-1600×900-1.jpgmarie. Alweer vier jaar geleden sloegen zij de handen ineen en brachten ze hun idee tot leven. Bij Mica kan je terecht voor een onbijt, lunch of lekkere snack. Alles is handgemaakt en je proeft dat hun liefde eraan is toegevoegd.

Een gemberthee is bijvoorbeeld niet zomaar thee. Geen stuk gember in een simpel glas, maar je thee wordt geserveerd in het allermooiste theepotje en mokje (zie foto). Alles op de menukaart is suikervrij en bevat geen E-nummers. Behalve lekker eten en drinken is ook al het servies te koop, maar ook planten met potten, stoelen en prints kan je hier scoren. Oh, en als je geluk hebt, is er ook een lief hondje aanwezig dat je graag liefde geeft en je met zijn knuffel laat spelen.

Koffiebar MICA in Haarlem

Koffiebar MICA in Haarlem

Een leuke koffiebar in Haarlem

Ontdek nog meer hotspots in Haarlem.

Reacties

Geef een reactie