Hotpost Haarlem: Home Stock [Permanent gesloten]

Home Stock in Haarlem is helaas permanent gesloten. Ga je binnenkort verhuizen of kan je interieur wel een opfrisbeurt gebruiken? Voor een dosis inspiratie of het meteen goed legen van je portemonnee ga je naar woonwinkel Home Stock. Zelf was ik in Haarlem te vinden, maar ook in Eindhoven, Nijmegen en Rotterdam kan je je slag slaan. Ik heet jullie welkom bij de mooiste interieurwinkel uit je dromen.

Wie? Woonwinkel Home Stock
Waar? Drossestraat 16-22, 2011 XW Haarlem
Wanneer? Maandag: 12.00 uur – 18.00 uur
Dinsdag tot en met zaterdag: 10.00 uur – 18.00 uur
Zondag: 12.00 uur – 17.00 uur

Fluwelen banken, robuuste tafels, een lamp in de vorm van een banaan, palmbomen als kandelaar of een astronaut op je nachtkastje. Bij Home Stock kan je gegarandeerd een paradijs van jouw huis maken. De woonwinkel in Haarlem opende in 2014 voor het eerst haar deuren in de vorm van een pop-up store en al snel bleek het concept een groot succes te zijn. De deuren bleven geopend en drie jaar later is Home Stock op nog drie plekken in het land te vinden.

In de woonwinkel vind je zowel nieuwe als vintage meubels. Deze worden rechtstreeks ingekocht bij de bron. Ook hangt er een heerlijk huiselijk sfeertje, want de muziek staat aan en het personeel maakt graag een bakje koffie voor je, terwijl jij weg kwijlt bij alle mooie spullen. Ben je nu al veel te nieuwsgierig of woon je niet in de buurt van een van de vier winkels? Geen zorgen, want Home Stock heeft ook een webshop waarop je urenlang rondsnuffelen.

 

 

Bekijk alle andere hotspots van Haarlem hier.

Reacties

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Manon

    Oh wauw dit ziet er écht geweldig uit, helemaal mijn smaak. Komende zomer ga ik verhuizen dus een goede reden om een bezoekje te brengen aan Home Stock <3

Geef een reactie