Hotspot Den Haag: ZUSJES Vintage Boetiek

Al sinds mijn jonge jaren op de middelbare school ga ik graag alle kringlopen en vlooienmarkten af om op zoek te gaan naar de pareltjes. Daarom word ik vandaag de dag nog steeds zo blij van alle vintage- en tweedehands winkels die hier en daar openen. Want hoe leuk is het om jouw kledingkast- en style te kunnen aanvullen met een aantal unieke items? ZUSJES Vintage Boetiek in Den Haag is hiervan een mooi voorbeeld.

Wie? ZUSJES Vintage Boetiek
Waar? Boekhorststraat 93, 2512 CM Den Haag (Zuidwal/Centrum)
Wanneer? Dinsdag en woensdag: 11:00 – 19.00 uur
Donderdag: 11:00 – 21:00 uur
Vrijdag: 11:00 – 19:00 uur
Zaterdag: 11:00 – 18.00 uur

Laten we een kijkje nemen binnen in de winkel. Dat alles met zorgvuldigheid is uitgekozen, valt meteen op. Er is een collectie aan lederen sandaaltjes, zonnebrillen en kleurrijke sjaaltjes, alle kleding is overzichtelijk op kleur ingedeeld en de prijzen zijn niet meteen belachelijk duur. Iets wat je elders vaak wel ziet omdat iets blijkbaar vintage is en men daarom de hoofdprijs mag vragen. Bij ZUSJES Vintage Boetiek kun je bijvoorbeeld schoentjes van Céline of Miu Miu voor een vriendschappelijke prijs scoren. Kijk, daar worden we nou blij van.

En geen zorgen voor alle uitgeputte mannen, vriendinnen of andere aanhang die even moeten bijkomen van een intensieve shopmiddag: er is een gigantische (maar dan ook écht gigantische!) bank aanwezig waarop je ogen snel zullen dichtvallen. Maar voordat je dat doet, moet je even het geweldige gouden behang met palmbladeren bewonderen. Pas wel op dat je niet gaat kwijlen.

ZUSJES Vintage Boetiek is op loopafstand van de Grote Markt in het centrum te vinden. Bekijk hier alle hotspots in Den Haag.

Reacties

Dit bericht heeft één reactie

  1. Lysanne

    Wat een té gekke plek! Super leuk! Deze winkel ziet er niet zo stoffig uit, wat je snel hebt met vintage winkels. Leuk, ik ga een keer kijken!

Geef een reactie