Inspiratie: 3 x de perfecte zomerse outfits

Als ik één ding moet noemen waar ik in de zomer altijd heel gelukkig van word, zijn het wel kleurrijke en vooral ook luchtige jurken en rokken. Blote benen, zomerse slippers en een hippe zonnebril op. Het ultieme vakantiegevoel beleef je pas echt wanneer je in deze looks op vakantie rondloopt natuurlijk. Get ready voor een lading zomerse outfits. 

Inspiratie voor zomerse outfits

Daniel Wellington horloge | Esprit gestreepte blouse en tasje | Polette zonnebril | Eline Rosina oorbellen ZARA sandalen | Topshop spijkerrokje

Deze outfit zie ik mijzelf absoluut dragen in Spanje volgende week. Een wit spijkerrokje met daarbovenop een gestreepte blouse, gecombineerd met allerlei mooie accessoires. Het is een perfecte stadse outfit en leuk voor zowel overdag als ’s avonds. Al kent gezelligheid geen tijd, ik ga de deur niet meer uit zonder een horloge.

Inspiratie voor zomerse outfits

Esprit hoed | Topshop jumpsuit | Sacha zonnebril | Sacha sandalen | Rosefield horloge | Calvin Klein tasje

Een perfecte look voor naar het strand. De sandalen gaan meteen uit wanneer ik de eerste zandkorrels bereik. Het is een luchtige outfit voor wanneer ik met mijn gezelschap en favoriete cocktail (Mojito!) bij een van de strandtenten relax. In mijn tasje zit natuurlijk mijn bikini, want daarna neem ik meteen een duik in de zee.

Inspiratie voor zomerse outfits

Esprit jurk en zilver tasje | ANNA+NINA oorbellen en kaarten | Fred de la Bretonière espadrilles

Vroeger was ik gek op alles met stippels. Dan heb ik niet alleen over kleding, maar ook over het interieur. Ik had toentertijd zelfs een ‘I love stippen’ pagina op Hyves. Ja, zo ver gaan we terug in de tijd. Door deze fase had ik tijdelijk een lichtelijke afkeer voor stippen. Nu begin ik ze langzamerhand weer te waarderen. Gecombineerd met het zilveren tasje, de roze espadrilles en sterren oorbellen is het de perfecte feestlook.

Wat is jullie favoriete outfit van deze drie bovenstaande? 

Reacties

Dit bericht heeft één reactie

  1. Eva

    De eerste outfit is mijn favoriet <3 Ik zou dat echt zo dragen!

Geef een reactie