Hotspot Den Haag: koffie drinken bij Kaafi

Voor wie nog nooit in New York is geweest, maar wel heel graag eens die sfeer wil proeven, moet naar de hippe koffietent Kaafi in Den Haag. Voordat ik überhaupt met eigenaar Zeeshan Malik over zijn concept sprak, zei ik al tegen mijn gezelschap dat ik het heel New Yorks vond aanvoelen. Waarom kon ik niet echt zeggen, maar toch kreeg ik dit gevoel. Erg toevallig om te horen toen Zeeshan vertelde dat hij uit New York komt en hij precies dit met Kaafi probeert te bereiken.

Koffie drinken bij Kaafi in Den Haag

Wie? Koffietent Kaafi
Waar? Prinsestraat 25, 2513 CA Den Haag (Centrum)
Wanneer?
Maandag tot en met zondag: 10.00 uur – 18.00 uur

Sandwiches met een eigen twist

De in het centrum gelegen koffiezaak Kaafi is de nieuwste hotspot om van – de naam zegt het al – een kop koffie te genieten. Ook de niet-koffieliefhebbers onder ons kunnen hier terecht voor een van mijn favoriete drankjes van dit moment: matcha. Met of zonder melk. Zeeshan heeft alles op alles gezet om een kort maar krachtige menukaart samen te stellen. De lunchkaart bestaat uit een aantal opties en deze lijken op het eerste gezicht ‘standaard’, maar toch heeft iedere sandwich z’n eigen twist. Ook voor een taartje moet je zeker een keer langskomen, met als onze hoofdfavoriet de pistache kardemom cheesechake. Echt fantastisch lekker.

Een niets moet, alles mag sfeer bij Kaafi

Ook over het interieur ben ik zeker te spreken. Ik kreeg natuurlijk niet zomaar dat New Yorkse gevoel. Het is echt zo’n plek waar locals met hun laptopje zitten of bijkletsen met een vriend of vriendin. Een niets moet, maar alles mag sfeer. Je kan zitten aan de verhoogde bar bij het raam, aan een van de tafeltjes met stoelen, op leren stoelen en achteraan is een ware werkplek ingericht. Of je hier nou bent om te werken of om te ontspannen – iedereen is welkom.

Matcha drinken bij koffietent Kaafi in Den Haag   Het interieur van Kaafi in Den Haag

Het interieur van Kaafi in Den Haag

Deze nieuwe koffiespot is zeker een aanrader en op loopafstand vanaf de winkelstraten te vinden. Bekijk hier alle hotspots van Den Haag.

Reacties

Dit bericht heeft één reactie

Geef een reactie