Postcards from NYC

Precies twee maanden geleden stapte ik met vriendinnen Chantal en Yara in het vliegtuig naar New York. Nog iedere dag kijk ik met een glimlach van oor tot oor terug op deze onvergetelijke reis. Op Instagram heb ik de afgelopen tijd – en nog steeds – enthousiast veel foto’s gedeeld, maar ik wilde de mooiste exemplaren die ik met mijn camera heb geschoten, ook nog hier op mijn blog delen. Ik wil weer terug!

Aan het eind van de reis vroeg ik aan de meiden wat zij het hoogtepunt van New York vonden. Dat is natuurlijk een onmogelijke vraag om te stellen, want New York is één groot hoogtepunt. Omdat ik hier voor de tweede keer was, beleef je zo’n vakantie ook weer anders. Ik in ieder geval wel. De vorige keer stonden Top of the Rock en Central Park bovenaan de lijst, maar nu genoot ik heel erg van alle buurten, waarvan Greenwich Village en Williamsburg mijn favorieten zijn. Verder was onze brunch met goddelijke pancakes op de zondagmiddag echt geweldig. Oké, genoeg gekletst, scroll snel naar beneden voor allemaal fijne ansichtkaarten.

 

 


 

New York, ik mis je!

Reacties

Dit bericht heeft 3 reacties

 1. evelien

  Wauw new york ziet er super mooi uit en wat een geweldige foto’s <3
  De laatste groepsfoto van jullie vieren doet mij beetje denken aan de vriendinnengroep van sex and the city haha!

  Liefs,
  Evelien

 2. Luna

  Aaahh, zo vet <3 Ik ga waarschijnlijk volgend jaar naar New York, ik kan nu al niet wachten!

Geef een reactie