Hotspot Scheveningen: strandtent De Waterreus

Op loopafstand van de Scheveningse Pier vind je de blauw met witte strandtent De Waterreus. Ieder hoekje is wel Pinterest-waardig en er zijn veel verschillende loungeplekken, zowel in de zon als schaduw. Deze strandtent moet je binnenkort wel een keer bezoeken, want vorig jaar werden ze bekroond tot het beste strandpaviljoen van Nederland. Dat lijkt me genoeg zeggen, toch?

Wie? Strandtent De Waterreus
Waar? Strandweg 3, 2586 JK Den Haag (Scheveningen)
Wanneer? Maandag tot en met zondag: 09:00 uur – 01:00 uur

Het interieur van het binnenrestaurant is super sfeervol ingericht en dit wordt doorgetrokken tot ieder hoekje op het terras. Twee keer per dag wordt er verse vis vanuit de Scheveningse haven aangeleverd, iedere dag kun je verse kreeft bestellen en waar ik zelf heel erg gelukkig van word: elke zondag is er een uitgebreid ontbijtbuffet vol lekkernijen. Oh, maar ik word blij van nog meer, want ze hebben ook allerlei soorten taartjes van patisserie Di Stefano. Nog meer redenen om snel terug te gaan!

Met een paar stappen sta je met je voeten in het zand, je kunt je buik heerlijk rond eten, maar ook kun je bij De Waterreus terecht voor allerlei workshops. Van sushi maken tot slippers pimpen en van mozaïek maken tot – natuurlijk – een lesje surfen. Dit zijn nog lang niet alle workshops die ze aanbieden, dus bekijk zeker even de website voor alle mogelijkheden.

 

Wie gaat er met mij mee naar Scheveningen

Reacties

Dit bericht heeft 3 reacties

 1. evelien

  Wauw wat ziet het er leuk uit! Komt goed uit van volgende week heb ik een verrassingsdag voor mijn vriend zijn verjaardag en wil ik hapje eten bij Scheveningen. Ik ga deze even opslaan. <3
  Liefs,
  Evelien

  1. Fashiable

   Wat superleuk zo’n verrassingsdag voor je vriend. Heel veel plezier alvast! :-)

 2. Wauw wat een Instagramwaardig plekje! Ik ga met mijn vriend regelmatig naar Scheveningen, maar hier zijn we nog nooit beland. Het ziet er echt geweldig uit, ik zet het op mijn lijstje! Malou x

Geef een reactie