Hotspot Den Haag: bijClarence

Heel handig zo’n goede vriendin die in Den Haag woont, want dankzij haar ontdek ik iedere keer weer nieuwe plekken. Een die al langere tijd op haar to-do list stond – en dan automatisch ook op die van mij – was ontbijt- en lunchtent bijClarence in het Zeeheldenkwartier. Bakstenen muren, industriële details, zelfgemaakte ijsthee, maar het belangrijkste van alles: fantastisch eten.

Wie? Ontbijt- en lunchtent bijClarence
Waar? Piet Heinstraat 60-A, 2518 CJ Den Haag (Zeeheldenkwartier)
Wanneer? Maandag tot en met vrijdag: 07.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag en zondag: 08.00 uur – 17.00 uur

In de gezellige Piet Heinstraat kun je doordeweeks al in de vroege ochtend terecht voor je dagelijkse portie cafeïne. Een fijne plek om je week te beginnen, terwijl je door je e-mails struint of in de krant bladert. bijClarence heeft een klein buitenterras, maar om de knusse sfeer te proeven, moet je natuurlijk wel binnen plaatsnemen. Je voelt je meteen thuis en je krijgt meteen honger wanneer je naar de menukaart staart.

Soep uit eigen keuken, huisgemaakt gebak of een no-nonsense broodje: er staat veel lekkers op het menu bij bijClarence. Als lunch nam ik een yoghurt met granola en vers fruit. Kirsten ging voor – ik was stiekem wel jaloers – voor French toast. Het water loopt me weer in de mond als ik naar de foto kijk. Bij mijn yoghurt dronk ik, jullie raden het al, een chai latte, maar daardoor kan ik ze tegenwoordig kritisch oordelen. En ja, deze krijgt van mij een dikke voldoende. Súper lekker.

Heerlijk toch? Wat is jouw favoriete ontbijt- of lunchplek van Den Haag?

Reacties

Dit bericht heeft één reactie

  1. Oeh, mijn vriend woont in Den Haag en daar zijn inderdaad zóveel leuke hotspots! Ik moet eigenlijk weer eens op jacht gaan. Dit ziet er echt geweldig uit, dat eten lijkt me zó lekker. Dat fruit! En die bakstenen muur is ook heel tof. Malou x

Geef een reactie