Hotspot Amsterdam: The Cone Masters [gesloten]

Centrum, hotspot, tips /

Ben je voor 18 juni nog in Amsterdam te vinden? Ga dan als de wiedeweerga naar de Vijzelgracht, want daar kun je je tijdelijk aan iets heel bijzonders wagen: koffie in een ijshoorn. En niet zomaar een, want deze is deels gevuld met heerlijke chocolade. Dat klinkt geweldig, toch?

Wie? The Cone Masters
Waar? Vijzelgracht 41, 1017 HP Amsterdam (Centrum)
Wanneer? Maandag tot en met zondag: 08.30 uur – 17.00 uur
Let op: tot en met 18 juni geopend

Acht studenten van het Business College in Amsterdam werden voor een project uitgedaagd om een pop-store te openen. Een van de studenten kwam in Zuid-Afrika de bijzondere koffie-in-ijshoorn combinatie tegen en toen was de keuze snel gemaakt. Bij The Cone Masters kun je voor slechts 3,50 euro een espresso, cappuccino of latte in een ijshoorn bestellen. Bovendien is deze hoorn met pure, melk of witte chocolade gevuld.

Ik waagde mij aan een cappuccino ijshoorn met melkchocolade. En ja, deze was méga lekker, maar ook méga machtig. Dus zorg ervoor dat je een beetje honger hebt als je je aan deze lekkernij waagt. De pop-up store is helaas maar tot en met 18 juni geopend, maar wie weet wat we nog meer kunnen verwachten als het een groot succes blijft. Oh, en een goede tip: drink eerst je chocoladekoffie op, voordat je de koek gaat opeten.

  

Ben je niet zo’n koffiefan? Geen zorgen. Ze maken ook graag een lekker sapje voor je klaar! We want more! Kenden jullie de koffie in ijshoorn al?

Leave a Comment

(5) comments