Hotspot Amsterdam: The Cone Masters [gesloten]

Ben je voor 18 juni nog in het centrum van Amsterdam te vinden? Ga dan als de wiedeweerga naar de Vijzelgracht, want daar kun je je tijdelijk aan iets heel bijzonders wagen: koffie in een ijshoorn. En niet zomaar een, want deze is deels gevuld met heerlijke chocolade. Dat klinkt geweldig, toch?

The Cone Masters

Wie? Pop-up The Cone Masters
Waar? Vijzelgracht 41, 1017 HP Amsterdam (Centrum)
Wanneer? The Cone Master is inmiddels permanent gesloten.

Koffie in een ijshoorntje met chocolade

Acht studenten van het Business College in Amsterdam werden voor een project uitgedaagd om een pop-store te openen. Een van de studenten kwam in Zuid-Afrika de bijzondere koffie-in-ijshoorn combinatie tegen en toen was de keuze snel gemaakt. Bij The Cone Masters kun je voor slechts 3,50 euro een espresso, cappuccino of latte in een ijshoorn bestellen. Bovendien is deze hoorn met pure, melk of witte chocolade gevuld.

Tijdelijk geopend op de Vijzelgracht

Ik waagde mij aan een cappuccino ijshoorn met melkchocolade. En ja, deze was méga lekker, maar ook méga machtig. Dus zorg ervoor dat je een beetje honger hebt als je je aan deze lekkernij waagt. De pop-up store is helaas maar tot en met 18 juni geopend, maar wie weet wat we nog meer kunnen verwachten als het een groot succes blijft. Oh, en een goede tip: drink eerst je chocoladekoffie op, voordat je de koek gaat opeten.

The Cone Masters

Koffie uit een ijshoorn drinken   

It's coffee in a cone

The Juice Masters bij The Cone Masters

Ben je niet zo’n koffiefan? Geen zorgen. Ze maken ook graag een lekker sapje voor je klaar! We want more! Kenden jullie de koffie in ijshoorn al?

Reacties

Dit bericht heeft 5 reacties

  1. Wat ziet dit er ongelofelijk leuk uit zeg, wauw! Ze hebben er ook echt een goede pop-up store van gemaakt gelijk. Het idee vind ik ook erg tof! Malou x

  2. Eva

    Wat een origineel idee en wat ziet het er ook leuk uit, dat restaurantje. En de cone natuurlijk. Heel gaaf!

  3. Emma

    Aaah daar moet ik echt heen, haha. Het lijkt me zo lekker!!<3 Superorigineel ook trouwens :)

Geef een reactie