Outfit: Strolling around Manhattan

Dat ieder hoekje in New York fotogeniek is, is jullie vast niet ontgaan op mijn Instagram (@Fashiable). Zo was er meer dan genoeg keuze om toffe outfit foto’s te schieten, maar toen ik deze retro bak zag, hoefde ik niet langer na te denken. Drie, twee, een Èn poseren maar.

Ik was even bang dat ik mijn nieuwe jumpsuit niet kon dragen, want de weersvoorspellingen zeiden helaas niet veel goeds. Gelukkig kon ik op de zondag toch nog mijn luchtige pakkie aan. Wat word ik toch blij van koopjes! Met bijna 75 procent korting kocht ik deze jumpsuit bij Topshop.

Verder liep ik de hele week op mijn Puma sneakers rond, want een week voor vertrek, had ik mijn voet enorm verstuikt. Auw! Deze schoenen gaven me gelukkig genoeg steun om tientallen kilometers door Manhattan te struinen. Heerlijke dingen. Je kunt ze trouwens nu via Acties.nl met korting scoren bij Sooco!

Topshop jumpsuit | Puma sneakers via Sooco Daniel Wellington horloge

  

Wat vinden jullie van mijn koopje van Topshop?

Reacties

Dit bericht heeft 7 reacties

  1. Kirsten

    Echt hele mooie foto’s Nan! (L)

  2. Echt zo’n gaaf jumpsuit! Super fijn dat je op je sneakers alsnog veel door de stad hebt kunnen lopen! x

  3. Eva

    Waaaaauw, die foto’s zijn écht héél gaaf! :)

  4. Luna

    Je jumpsuit is zo moooi! Ook echt een toffe locatie daar in NY :)

Geef een reactie