Hotspot Amsterdam: Poké Perfect

Aloha! De poké bowl: een culinaire trend uit Hawaii die nu ook naar Nederland is overgewaaid. Wie kent deze bowl vandaag de dag nou niet? De poké bowl heeft veel weg van een sushi bowl, maar dan zonderzeewier. Afgelopen maandag probeerde ik voor de eerste keer zo’n bowl bij Poké Perfect bij het filiaal aan de Prinsengracht.

Poké bowls bij Poké Perfect in Amsterdam

Wie?
Restaurant Poké Perfect
Waar? 
Prinsengracht 502, 1017 KH Amsterdam  (Centrum)
Wanneer?
Maandag tot en met zondag 11:30 uur – 21:00 uur

Stel je eigen bowl samen bij Poké Perfect

Poké Perfect wordt door de klanten veelal als take-away gebruikt, maar er zijn ook een aantal zitplekken waar je kunt neerstrijken voor een bowl vol je favoriete ingrediënten. Ik ging voor een regular, maar deze was precies goed voor mijn grote maag. Er zijn een aantal vaste bowls waaruit je kunt kiezen, van salmon tot smoked chicken. Uiteraard kan je ook je eigen bowl samenstellen. De prijzen voor een regular bowl liggen tussen de 8,80 en 11,80 euro, afhankelijk van de extra toppings die je kunt.

Mijn persoonlijke aanrader bij Poké Perfect: spicy tuna

Ik ben – zoals altijd – slecht in keuzes maken wat betreft eten, maar uiteindelijk ging ik voor de spicy tuna met onder andere avocado, wortel, bosui en sojabonen. En die saus die erover heen zat. Om je vingers bij af te likken. Op de foto hieronder zie je een bowl met zalm. Mijn bowl met spicy tuna was helaas niet zo fotogeniek meer door mijn klunzige gedrag ;).

Poké bowls bij Poké Perfect in Amsterdam

Ontdek de andere filialen in Amsterdam en Utrecht:

  • Kinkerstraat 71A in Amsterdam
  • Nieuwendijk 13HS in Amsterdam
  • Strawinskylaan 11 (Zuidas) in Amsterdam
  • Korte Jansstraat 17-19 in Utrecht

Poké bowls bij Poké Perfect in Amsterdam

Poké Perfect zit slechts een paar stappen van de Leidsestraat verwijderd, ofwel een ideale plek om te lunchen tussen het winkelen door. Ontdek nog meer hotspots in het centrum van Amsterdam.

Reacties

Geef een reactie