Hotspot Den Haag: Pistache Café

Den Haag heeft een heleboel verborgen parels. Of je kent ze via via of je loopt er toevallig langs, maar anders zou je ze misschien niet zo snel vinden. Een van de redenen waarom ik het zo leuk vind om hotspots met jullie te delen. Net buiten het centrum van de stad vind je veel gezellige eettentjes en winkels. Zo ook Pistaché Café. Met uitzicht op de Paleistuin kan je hier heel dag door genieten van ontbijtjes en mega tosti’s.

Ontbijten en lunchen bij Pistache Cafe in Den Haag

Wie? Ontbijt- en lunchtent Pistache Café
Waar? Prinsestraat 134, 2513 CH Den Haag 
Wanneer? Maandag tot en met donderdag: 08.00 uur – 17.00 uur
Vrijdag en zaterdag: 08.00 uur – 18.00 uur
Zondag: 08.00 uur – 17.00 uur

Alles pistachegroen bij Pistache Café

Pistache Café is een groene ontbijt- en lunchtent, en dan heb ik het niet meteen over de menukaart. Nee, het interieur is pistachegroen. Van de bar tot de kussentjes op de banken, van de krukken tot het schoteltje van mijn chai latte. Ja, ik ben sinds kort verslaafd aan dit drankje en ook bij Pistache Café is ‘ie super lekker.

Ontbijten en lunchen bij Pistache Cafe in Den Haag

Op het menu: van pompoenwafels tot een carpaccio sandwich

En wat staat er dan allemaal op de menukaart? Omdat ik altijd slecht ben in kiezen – ik vind veel te veel lekker – vroeg ik aan het personeel wat hun persoonlijke favorieten zijn en wat veel wordt besteld: de pompoenwafels, zoete aardappel pannenkoekjes, carpaccio sandwich en de sandwich met avocado en ei.

Uiteindelijk gingen we voor de pompoenwafels en zoete aardappel pannenkoekjes. Ik kende deze recepten nog niet, maar de combinatie van zoet en hartig is verrassend lekker. En het verse fruit maakt het plaatje helemaal compleet. En zo heerlijk fotogeniek op de mooie bordjes.

Ontbijten en lunchen bij Pistache Cafe in Den Haag

Ontbijten en lunchen bij Pistache Cafe in Den Haag

Als ik binnenkort weer een dag in Den Haag ga spenderen, heb ik mijn lunchspot alvast in the pocket! Ontdek nog meer plekken in Den Haag.

Reacties

Dit bericht heeft 4 reacties

  1. evelien

    Ah wat een leuke tip! Ik kom graag in Den Haag dus ik ga deze zeker onthouden. <3 Leuk leuk!
    Liefs,
    Evelien

  2. Esmee

    Ohh dat ziet er leuk uit! En niets beter dan een chai latte!

Geef een reactie