Hotspot Den Haag: Bar en Zo

Het Haagse Zeeheldenkwartier is helemaal upcoming. Je kunt tijdens een dag shoppen wel in het centrum blijven, maar daarbuiten vind je pas de verborgen schatten. In deze buurt zijn een meerdere tweedehands zaken en vintage winkels gevestigd, zoals Bar en Zo in de Prins Hendrikstraat. Hier kun je niet alleen de leukste hand-picked items scoren, maar ook gezellig theetjes drinken.

Wie? Bar en Zo 
Waar? Prins Hendrikstraat 103, 2518 HM Den Haag (Zeeheldenkwartier)
Wanneer? Dinsdag tot en met zaterdag: 10.00 uur 17.00 uur
Zondag: 12.00 uur – 17.00 uur

Anderhalf jaar geleden bundelde het stel Barro en Zoë hun krachten en opende hun koffiebar Bar en Zo. Barro houdt zich veelal bezig met de plantenverzorging en alles wat met de bar te maken heeft en Zoë gaat graag op pad om zorgvuldig de mooiste vintage kleding en andere items voor in de winkel uit te kiezen. En oh, wat een leuke spulletjes zijn het allemaal. Tot op de dag van vandaag heb ik spijt dat ik het cactusschaaltje (zie foto) niet heb gekocht.

Achter in de winkel staan een aantal tafeltjes waar je kunt neerploffen voor een bakkie koffie van BOON, thee van Kali Tengah, sapjes, huisgemaakte cake en broodjes. Ook is er een leestafel, dus geen haast als je even een boekje wilt lezen. En nog iets leuks! Bar en Zo verzorgd ook high tea’s voor maximaal 12 personen.

  

Zet Bar en Zo zeker op je to-do list als je binnenkort gaat shoppen in Den Haag! Kende jij Bar en Zo al?

Reacties

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Eva

    Wat een leuke hotspot! Die cactus schaal is zo leuk :)

Geef een reactie