Hotspot Amsterdam: ROOTS [Permanent gesloten]

ROOTS is helaas permanent gesloten. Bekijk andere hotspots in Amsterdam per buurt. Veel mensen halen ’s ochtends graag een coffee to go, maar waarom niet een keer voor een vitaminebom gaan? Bij ROOTS, om de hoek van het Vondelpark, kan je heel gezonde smoothies halen. Uiteraard kun je ook gewoon je bakkie koffie halen, maar dan wel zonder suiker.

Wie? ROOTS
Waar? Amstelveenseweg 164, 1075 XN Amsterdam (Zuid)
Ook een filiaal in het centrum: Heisteeg 8, 1012 WC Amsterdam (Centrum)
Wanneer? Maandag tot en met vrijdag: 08.00 uur – 20.00 uur
Zaterdag: 09.30 uur – 18.00 uur
Zondag: 10.30 uur – 18.00 uur

Bij juicebar ROOTS vind je alles wat healthy en biologisch is. Niet alleen smoothies, maar ook soepjes, wraps, vegaburgers, salades en gezonde snacks. Voor ieder wat wils. Sapjes worden gemaakt in een slowjuice machine, want op deze manier worden de sappen op een pure en snelle manier door je lichaam opgenomen. Er wordt veel gebruik gemaakt van noten en powerfood (= energiebom!) en alle producten zijn niet alleen biologisch, maar ook zoveel mogelijk lokaal en seizoensgebonden.

Alles is take away verkrijgbaar, maar er zijn ook een aantal – klein maar knus – zitplekken als je rustig van je hapje of drankje wilt genieten. Zo kun je ’s ochtends voor werk je dagelijkse portie vitamines halen of aan het eind van de middag tussen de cactussen en andere planten opladen met een koffietje en een aantal energierijke raw balls.

Ben je regelmatig in Zuid te vinden? Ga dan zeker een keer langs bij juicebar ROOTS. 

Reacties

Dit bericht heeft één reactie

  1. Esmee

    Ik heb deze al een tijdje op mijn lijstje staan. Het interieur is zo leuk en het eten/drinken volgens mij ook helemaal top. Ga zeker een keer langs als ik in de buurt ben!

Geef een reactie