Hotspot Amsterdam: Bar & Kitchen The House [gesloten]

Een vissie van de markt, verse pizza’s uit de houtoven en vlees van de Josper grill. Bij Bar & Kitchen The House in Zuid houden ze wel van Bourgondisch eten. Met de huiselijk sfeer (+ heel veel marmer) in het restaurant blijf je hier het liefste de hele dag rondhangen, maar dat is geen enkel probleem met de lange openingstijden.

Wie? Bar & Kitchen The House
Waar? Cornelis Krusemanstraat 15, 1075 NB Amsterdam (Zuid) 
Wanneer? Maandag tot en met vrijdag: 08.30 uur – 00.00 uur
Zaterdag en zondag: 10.30 uur – 00.00 uur

Vorig jaar mei opende Bar & Kitchen The House haar deuren en je kunt het wel het ‘huis’ van de buurt noemen. Er hangt een ‘niks moet, alles mag’ sfeer, wat een koffietje drinken heerlijk ongedwongen maakt. Neerploffen op een van de bruine, lederen banken of aan tafel de krant van vandaag lezen.

Op de Bourgondische menukaart staat heel veel lekkers. Om maar met wat lunchgerechten te beginnen: wat dacht je van kalfskroketten, een broodje gegrilde steak, warme geitenkaas of een club sandwich met zalm? Ook in de avond maken de koks graag iets lekkers voor je klaar. Er zijn diverse vlees- en visgerechten, máár vergeet ook zeker niet de houtoven: pizzaaaa!

Maar oké, nog eventjes iets kort over het interieur. Eigenaar Jacob wil met Bar & Kitchen The House een huiselijk sfeertje creëren en dat is hem goed gelukt. Oh, en dan het prachtige marmer niet te vergeten. Dat maakt de bar (zie foto’s) zonder enige twijfel het pronkstuk van het restaurant. Psst, breng ook zeker even een bezoekje aan het toilet. De mooiste die je ooit hebt gezien.

Mijn club sandwich met zalm was al mega lekker, maar ik kom zeker nog een keer terug voor een van de pizza’s. Klik hier voor nog meer hotspots in Zuid. 

Reacties

Dit bericht heeft één reactie

  1. Marleen

    Ik heb hier al heel vaak over gehoord, maar ben er nog nooit geweest. Klinkt zeker goed :)

Geef een reactie