Conceptstore WAUW met allerlei hebbedingen in Den Haag

Een gouden, stekelige vaas, hangende kwalletjes, vazen, pannenkoekplantjes en nog veel meer moois waar jouw interieurhart sneller van gaat kloppen. Op aanraden van een vriendin namen we een kijkje bij conceptstore WAUW. En jazeker, wat ben ik blij met deze vondst. Een keer iets anders dan de standaard interieurwinkels met minimalistische items.

Conceptstore Wauw in Den Haag

Wie? Conceptstore WAUW
Waar? Jacob van der Doesstraat 2, 2518 XN  Den Haag (Zeeheldenkwartier)
Wanneer? Maandag: 12.00 uur – 17.00 uur
Dinsdag en tot met zaterdag: 11.00 uur – 18.00 uur
Zondag: 12.00 uur – 17.00 uur

Tweedehands en producten door lokale ondernemers

Bij conceptstore WAUW kun je veel inspiratie opdoen, originele cadeautjes kopen die je écht nergens anders vindt en gewoon heerlijk rondsnuffelen. Bij binnenkomst weet je niet zo goed waar je moet beginnen, want in ieder hoekje van de winkel vind je wel iets leuks. Veel producten worden gemaakt door mensen uit de buurt, iets wat dit unieke assortiment nóg leuker maakt. Daarnaast kun je hier ook tweedehands pareltjes scoren.

Groen, groen en nog meer groen bij conceptstore WAUW

Wat ook meteen aan de foto’s te zien is, is dat WAUW van groen houdt. Wauw biedt een selectie van bijzondere planten, van vleeseters tot geurende jasmijn en van zeemonsters (hangende kwallen) tot de lepelplant. En de populaire pannenkoekplant mag natuurlijk niet ontbreken. Een goede tip trouwens, want in veel plantenwinkels zijn ze snel uitverkocht, maar hier hadden ze er een heleboel op voorraad.

Producten gemaakt door lokale ondernemers bij conceptstore Wauw

Tweedehands en lokale producten bij conceptstore Wauw in Den Haag  

Hier word je toch hebberig van? Gewoon WAUW! Ontdek nog meer hotspots in Den Haag

Reacties

Dit bericht heeft 2 reacties

 1. Laura

  Daar word je inderdaad erg hebberig van! Leuke hotspot!

 2. evelien

  Wauw wat een toffe hotspot! Hier gaat mijn hartje ook sneller van kloppen, super tof al die eyecatchers.
  Love it!

  Liefs,
  Evelien

Geef een reactie