Hotspot Den Bosch: Kattenparadijs Mispoes [Permanent gesloten]

Kattencafé Mispoes is helaas permanent gesloten. Maak kennis met het eerste kattencafé van Brabant: Kattenparadijs Mispoes. In het centrum van mijn geboortestad Den Bosch mag je twee uur lang knuffelen met de liefste katten. De beestjes komen allemaal uit het dierenasiel en hebben bij Mispoes hun warme nestje gevonden met veel andere vriendjes en bezoekers die wel van een knuffelpartij houden.

Wie? Kattenparadijs Mispoes
Waar? Orthenstraat 31, 5211 SV ‘s-Hertogenbosch
Wanneer? Woensdag tot en met zaterdag: 10.00 uur – 18.00 uur
Zondag: 12.00 uur – 16.00 uur

Maak kennis met Cleo, René, Storm, Sushi, Simba, Zep, Miss Poes en Kaatje: de lieve, knuffelbare bewoners van Kattenparadijs Mispoes. Vijf dagen per week ben je hier van harte welkom om tussen de harige beestjes een kopje koffie of thee te drinken en ondertussen te genieten van alle gekkigheid om je heen. De ene kat springt alle kanten op en voor de andere kat is het siësta. Grumphy cat René wordt graag geaaid en de nog jonge Sushi houdt alles scherp in de gaten.

Om zeker te zijn van een plekje is het verstandig om van tevoren via de website een plekje te reserveren. Je betaalt drie euro per persoon (voor de onderhoud en het welzijn van de beestjes), maar dan mag je wel twee uur van het kattenparadijs genieten. Mispoes vind je in het centrum van de stad, dus zeker een bezoekje waard als je een kattenliefhebber bent.

Wat een fotogenieke beestjes zijn het toch, hè? Ben jij weleens naar een kattencafé geweest?

Reacties

Dit bericht heeft 3 reacties

  1. Gina

    Ik heb hem al bij meerdere bloggers voorbij zien komen, echt een toffe hotspot!! Hier moet ik een keer heen! Zonder vriend, want hij is allergisch voor katten, hihi :P

  2. Laura

    Katten!!! Wat ontzettend leuk toch, dit soort cafeetjes <3

  3. Ohhh, ik wil zó graag naar een kattencafé. Helaas is Den Bosch echt compleet uit de richting. Als het goed is, komt er ook eentje in Nijmegen. Daar wil ik absoluut naartoe. Je hebt hele leuke en mooie foto’s gemaakt van de schoonheden.

Geef een reactie