Hotspot Amsterdam: Sticky Fingers

hotspot, Zuid /

Roze tegeltjes, een popcorn machine en heel veel zoete lekkernijen om je vingers bij af te likken. Sticky Fingers is een nieuwe koffiehotspot aan de achterzijde van het Vondelpark waar je de hele dag door met je vriendinnen kunt bijkletsen. Deze patisserie stond al sinds de opening op mijn lijstje en aan alle mooie kiekjes op Instagram te zien, moest ik er zo snel mogelijk heen.

Koffiebar Sticky Fingers in Amsterdam

Wie? Koffiebar Sticky Fingers
Waar? Amstelveenseweg 3, 1054 MB Amsterdam (Zuid)
Wanneer? Maandag tot en met zondag: 07.00 uur – 18.00 uur

Bij binnenkomst valt natuurlijk meteen de roze tegeltjes muur op. Je krijgt bijna het gevoel alsof je een koffietent in Amerika binnenstapt, vind ik althans. Aan de bar bestel je je drankje en eventuele lekkernijen. Wat dacht je van een kop thee van Tea Bar of een latte macchiato? En dan alle bites niet te vergeten: tartelettes, quiche, kaassticks, popcorn en nog veel meer. Sounds good, right?

Sticky Fingers is een ideale plek om in de ochtend te ontbijten met je beste vriendin, op te warmen met een warme kop thee en het is ongetwijfeld ook een chille werkplek. En ondertussen natuurlijk wel even de pérfecte Instagramfoto maken.

Koffiebar Sticky Fingers in Amsterdam

Koffiebar Sticky Fingers in Amsterdam

Rozer dan roze bij Sticky Fingers aan de Amstelveenseweg. Kende jij deze snoezige plek al?

Leave a Comment

(4) comments