Hotspot Delft: conceptstore Offline is the New Black

Vandaag is het gemoedelijke Delft weer aan de beurt met een hotspot waar de mix van oud en nieuw heel mooi samengaat. Bij mixstore Offline is the New Black kun je vintage mode en accessoires shoppen, maar ook jonge, Nederlandse ontwerpers, merken en bedrijven vind je hier. Oh, plan maar snel een dagje Delft in!

Conceptstore Offline is the New Black in Delft

Wie? Conceptstore Offline is the New Black
Waar? Oude Delft 149, 2611 HA Delft
Wanneer? Dinsdag tot en met vrijdag: 10.00 uur 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 uur – 17.-00 uur

Werktafel midden in de winkel

Bij binnenkomst zie je meteen links de werktafel van een van de eigenaresses staan. Lies is goudsmid en de winkel is haar studio waar ze aan de slag gaat met het ontwerpen en creëren van haar sieraden. Ze gebruikt voornamelijk zilver en goud en combineert deze met edelstenen, parels en natuurlijke materialen. Voorin de winkel vind je verder producten van jonge, Nederlandse ontwerpers, merken en bedrijven. Mijn oog viel natuurlijk meteen op de prachtig geïllustreerde ansichtkaarten.

Conceptstore Offline is the New Black in Delft

Vintage, vintage en nog meer vintage

Dat is het ‘nieuwe’ gedeelte. Achterin de winkel vind je alles wat vintage is. Kleding van designermerken, mooie tasjes, schoenen, noem het maar op. Marie-Lisah begon in 2012 haar eigen webshop. Het grootste gedeelte van de collectie komt uit Frankrijk. Bij het uitzoeken van de items let ze goed op de kwaliteit, gebruikte materialen en het model. En dat is goed te merken, want ieder kledingstuk ziet er prachtig uit. Stuk voor stuk een parel.

Nieuwsgierig naar meer? Dan moet je Offline is the New Black (@offline_is_the_new_black) zeker even op Instagram volgen, want ze posten dagelijks heel veel leuke, inspiratievolle foto’s.

delft-hotspot-offline-is-the-new-black  Toffe journal boeken bij deze mixstore

Kende jij Offline is the new Black al? Ontdek alle hotspots in Delft

Reacties

Dit bericht heeft 7 reacties

 1. evelien

  Wat een super leuke hotspot! Het ziet er echt super leuk uit <3
  Delft lijkt mij een hele leuk stad! Ik ga er snel eens een keer een tripje naar plannen.
  Liefs,
  Evelien

 2. Laura

  Wat een toffe naam! Ziet er ook wel heel gezellig uit.

 3. Nathalie

  Ik kende het nog niet, ziet er super leuk uit!
  Bedankt voor de tip:)

  Liefs, Nathalie

Geef een reactie