Hotspot Den Bosch: Oerwoud [Permanent gesloten]

Oerwoud in Den Bosch is helaas permanent gesloten. Heb ik al gezegd dat ik gek ben op planten? Bij deze nog een keer. Mijn slaapkamer wordt beetje bij beetje steeds groener en ik word daarom heel blij van alle plantenwinkels die verspreid door het land openen. Een stadstuinwinkel daarvan is Oerwoud in het Brabantse Den Bosch. Je kunt hier niet alleen allerlei mooie planten scoren, maar je kunt er ook lunchen, yogales krijgen en workshops volgen.

hotspot-in-den-bosch-oerwoud

Wie? Plantenwinkel en lunchtent Oerwoud
Waar?​ Vughterstraat 84, 5211 GL ‘s-Hertogenbosch
Wanneer? Maandag en dinsdag: gesloten
Woensdag tot en met vrijdag: 10.00 uur – 18.00 uur
Zaterdag: 11.00 uur – 17.00 uur

Het klinkt misschien gek, maar planten worden steeds hipper. Een huiskamer is meteen een stuk knusser door er wat groen aan toe te voegen. Bij Oerwoud kun je allerlei groensel vinden voor in jouw huis: de populaire pannenkoekplant, een Chinees lantaarnplantje, prikkelende cactussen, noem het maar op. Ook hebben ze hier plantenboeken, bijhorende ansichtkaarten en kettingen met een houten blaadje. Mijn moeder ging met mij mee en uiteraard gingen we niet met lege handen naar huis. Wij zijn allebei een mooi plantje rijker!

In de kleine jungle kun je ook je knorrende maag vullen, op een groene manier! In het Health Café kun je terecht voor (h)eerlijke organic koffie van Blommers, speciale smoothies, huisgemaakte Chai Latte (oh my!) en lunchen is mogelijk tot 15.00 uur. Alles is plantaardig en bereid zonder toegevoegde suikers. Maar er is nog meer! Op maandag, dinsdag en woensdag kun je in de ochtend of avond yoga beoefenen en iedere maand kun je bij Oerwoud verschillende workshops volgen, zoals het maken van een plantenhanger, plantjes stekken en wildplukken & koken. Bekijk de website voor het volledige programma.

hotspot-s-hertogenbosch-oerwoud

hotspot-planten-in-den-bosch-oerwoud

hotspot-den-bosch-oerwoud

hotspot-den-bosch-oerwoud

Is dit niet geweldig? Wie wil er nou niet in de jungle van een supergezonde lunch genieten? Bekijk hier alle hotspots in Den Bosch. Ken jij nog een toffe plantenwinkel in Nederland?

Reacties

Dit bericht heeft 3 reacties

Geef een reactie