Hotspot Haarlem: STAAL [permanent gesloten]

In een heel knus pand aan de Gedempte Oude Gracht vind je restaurant STAAL. Een sfeervolle plek waar eerlijk eten centraal staat, zoveel mogelijk biologisch en uit de streek. Alle gerechten komen uit de mediterrane keuken en alle taarten, soepjes, worst en patés maken ze zelf. Klinkt goed, toch? Zeker weten.

staal-haarlem-restaurant

Wie? Restaurant STAAL
Waar? Gedempte Oude Gracht 46, 2011 GS Haarlem
Wanneer? Dinsdag tot en met vrijdag: 11.00 uur 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 uur – 17.00 uur
Zondag: 12.00 uur – 17.00 uur

Onlangs werd ik door het vriendelijke personeel verrast met een overheerlijke lunch: een pompoensoepje, brood met verschillende dipjes, kwarteleitjes en een heel bijzondere salade met onder andere paarse(!) aardappel, biet en geitenkaas. Super lekker allemaal en zo leuk geserveerd op de Delfts blauwe borden, of daar doet het me in ieder geval heel erg aan denken. Van de eigenaresse kregen we super lief kweeperen (zonder -k ja!) mee naar huis en die zaten de volgende avond nog in een stoofpotje, bedacht door mijn creatieve moeder.

Naast lunch is er in de avonduren regelmatig iets te doen bij STAAL, zoals een boekpresentatie of een speciaal diner met een lezing. Op deze pagina kun je alle activiteiten voor de komende tijd vinden. Van het proeven van sardines tot een Franse avond vol lekker eten toepasselijke muziek. Kom maar door!

staal-haarlem-hotspot  staal-hotspot-haarlem

staal-restaurant-haarlem

Doe mij nog maar zo’n lekker pompoensoepje! Kenden jullie STAAL al? Bekijk nog meer hotspots in Haarlem

Reacties

Geef een reactie