Hotspot Amsterdam: Coffee and Friends [Permanent gesloten]

Coffee and Friends is helaas permanent gesloten. Bekijk andere hotspots in Amsterdam per buurt. Soms zijn er van die plekken in Amsterdam waar je meteen blij van wordt. Een van die plekken is de sfeervolle koffietent Coffee and Friends in Oost. De naam zegt het eigenlijk al: genieten van een heerlijk bakkie samen met je vrienden. Ik drink dan zelf – nog steeds niet – geen koffie, maar met een verse gemberthee maak je mij meer dan gelukkig. Maak kennis met de gezelligste koffiezaak van de Czaar Peterstraat!

coffee-and-friends-amsterdam-oost

Wie? Koffiezaak Coffee and Friends
Waar? Czaar Peterstraat 135, 1018 PG Amsterdam (Oost)
Wanneer? Dinsdag tot en met vrijdag: 08.00 uur – 18.00 uur
Zaterdag en zondag: 10.00 uur – 18.00 uur

Vier maanden geleden openden Ruud en Randy hun zaak Coffee and Friends. Dat ze er al hun liefde en passie in hebben gestopt, is meteen te merken. Je voelt je direct thuis en door de kleine, maar fijne verdiepingen, is het heerlijk gemoedelijk. En daar houd ik van. Het hondje Joy loopt gezellig naar je toe om even kennis te maken en voordat je het weet, staat er een lekker drankje voor je neus. Top service!

coffee-friends-amsterdam-oost

coffee-friends-hotspot-amsterdam

 coffee-and-friends-hotspot-amsterdam

Coffee and Friends ligt misschien niet in het winkelcentrum, maar het is absoluut de moeite waard als je in de buurt bent. En het is redelijk snel bereikbaar vanaf centraal station met tram 26 richting IJburg. Wat is jouw favoriete hotspot van Oost

Reacties

Dit bericht heeft 5 reacties

  1. Laura

    Wat een leuke hotspot, deze plek kende ik nog niet!:)

Geef een reactie