Hotspot Amsterdam: conceptstore en kapper Draagbaar

Mijn lijst aan hotspots die ik nog in Oost wil bezoeken, wordt met de maand langer. De buurten worden steeds hipper dankzij de opening van vele eettenten, conceptstores en andere winkels. Een hippe plek hiervan is Draagbaar in de Sumatrastraat; een conceptstore en kapper in één waar verschillende kunstdisciplines samenkomen. Een origineel concept als je het aan mij vraagt.

Conceptstore en kapper in Amsterdam-Oost (Javabuurt)

Wie? Conceptstore en kapperszaak Draagbaar
Waar? Sumatrastraat 54, 1094 NG Amsterdam (Oost)
Wanneer?
Maandag en dinsdag: 10.00 uur – 17.00 uur
Woensdag tot en met vrijdag: 10.00 uur – 20.00 uur
Zaterdag: 10.00 uur – 17.00 uur
Zondag: gesloten

Verschillende kunstdisciplines bij conceptstore Draagbaar

Bij Draagbaar word je warm ontvangen en de sfeer is er heerlijk huiselijk. Achterin de winkel wordt een man geknipt, er ligt een sfeervol kleedje op de grond en hun kantoorhond loopt naar me toe om even gedag te zeggen. Sinds september 2015 komen bij Draagbaar verschillende kunstdisciplines samen. De collecties van meerdere Nederlandse ontwerpers worden hier verkocht, zoals Perka Design, Fenny Faber, Michelle Schrier en Tante Lien. Van minimalistische sieraden tot kleurrijke kleding en van ansichtkaart tot schattige baby rompers.

Laat je haar knippen, kleuren en stylen bij Draagbaar

Behalve een conceptstore is Draagbaar ook een kapper. Midden in de winkel kun je geknipt worden, maar ook aan de achterzijde van het pand gaan de hairstylisten graag voor je aan de slag. Ze knippen, kleuren en stylen en geven je met alle liefde persoonlijk advies. Na sluitingstijd wordt het pand regelmatig omgetoverd tot een ware fotolocatie of podium voor bijvoorbeeld kunstenaars en filosofen.

draagbaar-hotspot-amsterdam  draagbaar-amsterdam-oost-hotspot

Winkelen en knippen doe je bij deze hotspot in Amsterdam-Oost

draagbaar-amsterdam-hotspot

Conceptstore en kapper Draagbaar

Wat is jouw favoriete hotspot in Amsterdam? Bekijk hier alle plekken in Amsterdam-Oost.

Reacties

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Luna

    Mooi daar zeg! Het concept is inderdaad heel tof!

Geef een reactie