Hotspot Amsterdam: Voldaan [Permanent gesloten]

Voldaan is helaas permanent gesloten. Ontdek de andere hotspots in Amsterdam per buurt. Voor lekker eten en drinken zit je in de Jan Pieter Heijestraat in Amsterdam-West helemaal goed. De afgelopen jaren zijn hier een heleboel hippe eettenten en winkeltjes geopend en dat is Voldaan er een van. Deze kleine maar fijne plek staat bekend om zijn soep met ballen, maar ook vegetariërs en veganisten kunnen hier van een smaakvolle lunch genieten.

voldaan-amsterdam

Wie? Ontbijt, brunch en lunch bij restaurant Voldaan
Waar? Jan Pieter Heijestraat 121, 1054 ME Amsterdam (Oud-West)
Wanneer? Maandag: gesloten
Dinsdag: 11.30 uur – 17.00 uur
Woensdag tot en met zondag: 09.00 uur tot 17.00 uur

Alle recepten en sauzen bij Voldaan worden in de eigen keuken bedacht en bereid. Hierbij is ook deels naar de Arabische en Aziatische keukens gekeken. Zo staan er twee wereldse soepjes op het menu en de soep met ballen is Voldaan’s specialiteit. Ook zijn er (volkoren) wraps en sandwiches (spelt brood), diverse salades en drie soorten pasta’s. Ik ging voor de sandwich latin, zie de foto hieronder. Echt onwijs lekker! Heb je geen tijd om uitgebreid te zitten? De gerechten worden met alle liefde voor je ingepakt.

voldaan-amsterdam-lunch

voldaan-amsterdam-fashiable

voldaan-amsterdam-hotspot-fashiable voldaan-amsterdam-hotspot

Ik kom zeker nog een keer terug om de specialiteit – de soep met ballen – te proberen. Kenden jullie Voldaan al? Bekijk hier alle restaurants in Amsterdam-West

Reacties

Dit bericht heeft één reactie

Geef een reactie