Hotspot Haarlem: ontbijt, lunch en diner bij Bar Wolkers

Haarlem, een stad vol waanzinnige hotspots die wat mij betreft meer aandacht verdient. Wie door de juiste straten loopt, komt links en rechts een heleboel gezellige conceptstores en plekken tegen om te eten en drinken. Bar Wolkers met uitzicht op het Spaarne is zo’n plek waar je een keer heen wilt voor een ontbijt, lunch of diner. Laatste update artikel: 16 juli 2019.

Hotspot Wolkers Haarlem

Wie?
Ontbijt- en lunchtent Wolkers
Waar? Gedempte Oude Gracht 139, 2011 GP Haarlem
Wanneer? Maandag tot en met woensdag: 08.00 uur – 17.00 uur
Donderdag tot en met zaterdag: 09.00 uur – 23.00 uur
Zondag: 10.00 uur – 17.00 uur

Gezellig ontbijten en lunchen met uitzicht op het Spaarne

Op loopafstand – een kleine vijf minuten gok ik – van het winkelcentrum vind je Wolkers. Met uitzicht op een gracht en veel droomhuisjes is het een heerlijke plek om buiten in de zon te ontbijten of lunchen. En straks in het najaar kun je natuurlijk ook knusjes binnen zitten met een kopje thee. Het uitzicht alleen al is voor mij een groot pluspunt, maar ook de vriendelijke prijzen mogen niet overgeslagen worden.

Leuk nieuws! Nu ook diner bij Bar Wolkers

Zowel ontbijten als lunchen kan tot 4 uur ’s middags. De lunchgerechten kosten niet meer dan 8,50 euro. Voor dit vriendelijke bedrag geniet je onder andere van vegan burger of broodje gerookte zalm. En al voor 6 euro bestel je een broodje extra gerijpte stolkse boerenkaas. Een perfecte optie voor de kaasliefhebbers onder ons. Máár ik heb nog leuker nieuws: vanaf nu is het ook mogelijk om bij Bar Wolkers te dineren! Dat zijn nog eens leuke ontwikkelingen.

Ontbijten en lunchen in Haarlem: hier wil je heen!

Wolkers Haarlem

Een van de hotspots in Haarlem waar je een keer heen wilt

Hotspot Wolkers

Ga je binnenkort winkelen in Haarlem? Dan is Wolkers een perfecte lunchplek. Wat is jouw favoriete hotspot in Haarlem? Ontdek nog meer plekken in Haarlem.

Reacties

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. evelien

    Ah wat een leuke hotspot! Ik studeer nu in Amsterdam dus haarlem is erg goed te doen, ga dit leuke tentje zeker onthouden want wat ziet het er leuk uit!
    Liefs,
    Evelien

Geef een reactie