Hotspot Berlijn: Fine Bagels

De Berlijnse hotspot van vandaag staat geheel in het teken van bagels. Ja, dat is inderdaad zo’n broodje met een gat erin. In het altijd gezellige Friedrichshain maakte ik kennis met de lekkerste (Fine) Bagels ooit. Zonder enige twijfel mijn favoriete (lunch)hotspot van Berlijn.

Schermafbeelding 2016-07-03 om 15.48.37

Wat? Lunchtent Fine Bagels
Waar? Warschauer Strasse 74, 10243 Berlin (Friedrichshain)
Wanneer? Maandag tot en met zaterdag: 08:00 uur – 20:00 uur
Zondag: 09:00 uur – 20:00 uur

Fine Bagels is om precies te zijn een bagelzaak á la New York en Engelse boekenwinkel in één. Bij binnenkomst kun je rechts jouw favoriete bagel(s) bestellen en vervolgens links in de knusse boekenwinkel oppeuzelen. En oh, wat is de keuze toch reuze. Ik liet mij maar al te graag adviseren door het personeel, want je kan uit zo’n zestien soorten bagels kiezen. Onder andere (zwarte) sesam, kaneel, pruim, rogge en rozemarijn & zeezout staan er op het menu. Ik ging voor een bagel rozemarijn & zeezout met avocado cream cheese. Echt hemels. En dat voor slechts 3,30 euro. Daar kan onze Bagels & Beans toch echt niet aan tippen.

Fine Bagels Berlijn hotspot

Boekenwinkel bij Fine Bagels in Berlijn

Fine Bagels in Berlijn

Ja, Fine Bagels is zonder twijfel mijn favoriete (lunch)hotspot van Berlijn. Ik hoop dat ik jullie nu niet al te hongerig heb gemaakt. Ontdek nog meer hotspots in Berlijn.

Reacties

Dit bericht heeft 3 reacties

  1. Dionne

    Ziet er heel tof uit! Berlijn is sowieso een leuke stad voor hotspots!

Geef een reactie