Hotspot Amsterdam: T.I.T.S.

Vandaag heb ik weer een unieke hotspot voor jullie in petto, deze keer verstopt in Oud-West. Deze conceptstore heeft wel een heel opvallende naam, namelijk T.I.T.S. Dit staat voor This Is The Shit, maar geen zorgen als je stiekem aan iets anders dacht; de borsten zijn hier zeker aanwezig. Verder verkopen ze nog veel meer happy items en de koffiehoek is om verliefd op te worden.

T.I.T.S hotspot Amsterdam

Wat? T.I.T.S. Store
Waar? Clercqstraat 78, 1052 NK Amsterdam (Oud-West)
Wanneer? Dinsdag tot en met vrijdag: 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag: 11.00 uur – 18.00 uur
Zondag: 13.00 uur – 17.00 uur

De ’tits’ vind je onder andere terug op t-shirts, patches en sieraden. Verder is er nog veel meer leuks die jouw mondhoeken laten krullen. Zo is er een t-shirt van Ryan Gosling (hoor ik hier al Ryan fans gillen?), een tasje in de vorm van een ruimteschip, vrolijke bloempotten en nog veel meer kleding en accessoires van een dertigtal merken. En na het winkelen kun je achterin even bijkomen in het leukste koffiehoekje ooit. Die stoelen. Die palmboom. Die tafel. Luv it all.

T.I.T.S hotspot Amsterdam-West

TITS Amsterdam

T.I.T.S Amsterdam-West

TITS hotspot Amsterdam

Zeg nou zelf, hier word je toch meteen vrolijk van? Kende jij T.I.T.S. al? Ontdek nog meer plekken in Oud-West.

Reacties

Dit bericht heeft 3 reacties

  1. Janne

    wat super leuk zeg! hier ga ik snel eens naar toe :)

  2. Laura

    Zo’n leuk en grappig winkeltje! Ziet er heel gezellig uit.

  3. Karlijn

    Oeh, dat ziet er echt uit als een superleuke winkel! Het geeft mij een beetje een Urban Outfitters vibe, alleen dan wat kleiner :)

Geef een reactie