Hotspot Amsterdam: Bedford Stuyvesant [gesloten]

De Javastraat in Amsterdam-Oost heeft een heleboel leuks te bieden en zo ook Bedford Stuyvesant. Een fijne werkplek voor ontbijt en lunch én iedere donderdag mag je hier ongegeneerd taco’s smullen. Met de toffe muurschilderingen en gezellige zithoeken is het heerlijk koffie- en theeleuten. Oh, en stopcontacten zijn aanwezig!

Bedford Stuyvesant in Amsterdam-Oost

Wat? Ontbijt- en lunchtent en pop-up restaurant Bedford Stuyvesant
Waar? Javastraat 55, 1094 HA Amsterdam (Oost)
Wanneer? Helaas is dit restaurant permanent gesloten.

Wanneer je binnenkomt, vallen meteen de enorme tekeningen op de linkermuur op. Deze gaan achterin over in een felblauwe/groenachtige muur. Hier schijnt extra veel daglicht door de dakramen. Aan de wanden hangen oude camera’s, dinosaurussen en floppy’s. Het ziet er allemaal heel knus uit en daar houd ik zeker weten van.

Ik dronk zoals gewoonlijk een kopje groene thee, want ik ben eenmaal niet zo’n koffiefanaat. Op de bar staan twee kannen water, een met munt en een met komkommer. Heerlijk als dorstlesser tussendoor. Als lunch bestelde ik Turks brood met oude kaas, avocado, spinazie en een groene notenpesto. Mega lekker en de prijzen van de menukaart vielen ook reuze mee. Voor deze sandwich betaal je slechts 5,80 euro. Dat vind ik een meer dan prima prijs voor een broodje in Amsterdam.

Bedford Stuyvesant in Amsterdam-Oost

Bedford Stuyvesant in de Javastraat

Hotspot in de Javastraat

Bedford Stuyvesant in Amsterdam-Oost

Hotspot in De Javastraat

Bedford Stuyvesant is makkelijk te bereiken met bus 22, tram 14 of de trein richting Amsterdam Muiderpoort. Wat is jouw favoriete hotspot in Amsterdam-Oost?

Reacties

Dit bericht heeft 4 reacties

  1. Janne

    Ziet er zo leuk uit en de naam ook, Amerika heimwee haha. :)

Geef een reactie