Hotspot Rotterdam: KEET

Vandaag heb ik weer een Rotterdamse hotspot voor jullie in petto. In een zijstraat van De Meent vind je KEET. Een fijne en verrassend grote conceptstore inclusief een ruim koffiecafé in huiskamersfeer achterin. De winkel is feestelijk ingericht en het personeel is super vriendelijk. Nou, wat wil je nog meer?

Conceptstore en koffiebar KEET

Wat? Store, pop-up en café, ofwel hotspot KEET
Waar? Oppert 2a, 3011 HV Rotterdam (Centrum) 
Wanneer? Maandag: gesloten
Dinsdag tot en met donderdag: 09.30 uur – 17.30 uur
Vrijdag: 09.30 uur – 20.00 uur
Zaterdag: 09.30 uur – 17.00 uur
Zondag: 12.00 uur – 17.00 uur

Verkoopplatform voor opkomende designers

KEET heeft het idee van een conceptstore. Ze bieden webshops en beginnende labels en designers een fysiek verkoopplatform, zonder dat zij aanwezig zijn. Zowel de merken als producten wisselen regelmatig, waardoor het aanbod vernieuwend blijft. Ik werd enorm verrast door de grootte door de winkel. En wat je er allemaal kunt kopen? Zoveel leuks! Denk aan minimalistische sieraden, clipboards, ansichtkaarten, babykleding, cactussen, enzovoort. En dat allemaal aangeboden door de verschillende ontwerpers.

Conceptstore en koffiebar KEET

Conceptstore en koffiebar KEET

Koffiecafé met mogelijkheid tot flexwerken met je laptop

Naast alle hebbedingen is er achterin ook een groot koffiecafé te vinden. De maag kan goed worden gevuld met hun huisgemaakte smoothies, salades en taartjes. Het is een knusse plek om bij te kletsen met je allerliefste vrienden of om in alle rust achter je laptop te werken, wánt er is gratis Wi-Fi. Je mag zolang blijven hangen als je wilt, want bij binnenkomst word je meteen verwelkomd door de quote Hello you. Please stay as long as you like #keetrotterdam. Pluspunt! Toch weinig tijd? Een koffie voor onderweg is geen enkel probleem.

Conceptstore en koffiebar in Rotterdam

Conceptstore en koffiebar in Rotterdam

Conceptstore en koffiebar in Rotterdam

IMG_4290

Conceptstore en koffiebar KEET

Hier kom ik beslist nog een keer terug! Kende jij de unieke hotspot KEET al? Ontdek nog meer plekken in Rotterdam.

Reacties

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. mai

    leeuk! ga zeker een keertje heen van de week

Geef een reactie