Mijn nieuwe posters van Desenio

Nederland is sinds gisteren een webshop rijker. Maak kennis met het Zweedse merk Desenio, dé online plek om jouw interieur op te vrolijken met de tofste posters. In samenwerking met Desenio mocht ik een aantal posters en bijpassende lijsten uitkiezen. Ze staan nu in de slaap- en woonkamer te schitteren en ik ben er zo blij mee.

Desenio is in 2010 opgericht door Martijn en Helena. Zij hebben een grote passie voor design, wooninterieur en kunst. Ze bedenken en ontwerpen posters die in hun webshop verkrijgbaar zijn. Desenio heeft een eigen designteam en werkt tevens samen met kunstenaars van over de hele wereld. Met als gevolg een uitgebreid aanbod aan honderden posters en prints. Bij deze posters kun je ook bijbehorende lijsten bestellen in zwart of wit hout, eiken, goud, koper of passe-partour. Of je hangt de posters op met een klem of wat washi tape.

Nu moet ik eerlijk toegeven dat het nog flink pittig was om mijn definitieve keuze te maken. Wil ik iets met planten, dieren, grafisch, fashion, zwart-wit of natuur? Alles is gewoon super leuk, maar gelukkig helpt Desenio je een eind op weg. Iedere poster is namelijk ook in een interieur gefotografeerd, in combinatie met een aantal andere – vaak totaal verschillende – posters. Op deze manier kreeg ik een goede impressie wat voor soorten prints mooi bij elkaar kunnen staan. Super leuk én handig tegelijkertijd!

Daarnaast zijn er diverse formaten. De kleinste afmeting is 13×18 cm en de grootste is 70×100 cm. Om je een idee te geven van de grootte van mijn gekozen posters: de buffel en maantjes zijn 50×70 cm, de groene plant en Coffee Guide zijn 30×40 cm en de libelle is 13×18 cm. De groene plant en libelle staan nu op mijn schouw te pronken, maar de buffel is stiekem wel mijn grote favoriet.

posters van desenio

Fashiable3

posters van desenio

Je bestelt de posters online en de levering duurt tussen de 3 en 8 dagen. De posters zitten opgerold in een stevige koker en de lijsten worden ook goed ingepakt.

Ben je benieuwd naar alle andere posters, prints en lijsten van Desenio? Neem dan een kijkje op hun website! Heb jij al een favoriet gespot?

Reacties

Dit bericht heeft 6 reacties

 1. Charlotte

  Gaaf! Mijn favoriet is die met de maantjes :) Ze staan ook heel leuk zo bij elkaar!

 2. Margo

  Wat een gave platen en je hebt er supermooie foto’s van gemaakt. Die met die plant die je hebt, dat is zeker wel m’n favoriet!

 3. Loes

  Super leuk!
  Poeh idd echt veel keus. Zit nu zelf te kijken want ben al lang op zoek naar mooie posters.
  Alleen zie dat je helaas nog niet via ideal kunt betalen.. Iemand al ervaring met het bestellen op deze site met creditcard? :)

Geef een reactie